Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ

Η πρώτη φάση των εσωκομματικών εκλογών στη Ν.Δ ξεκινά αύριο με την ανάδειξη των πρωτοβάθμιων οργάνων της και τους εκπροσώπους στο συνέδριο της .
Είναι μια πολύ σημαντική φάση που θα σηματοδοτήσει πολλά και σημαντικά για την επόμενη μέρα στον τόπο μας.

Οτι μας στενοχώρησε .....

χθες και ότι είχε ενταχθεί σε καταστάσεις που ίσως πλήγωσαν, οι αγνοί υποστηρικτές της παράταξης πρέπει να το κρατήσουν στο χθες και με προσωπα που εχουν δείξει έμπρακτα οτι αγωνίζονται με γνώμονα το καλό της παράταξης και μόνο κι έχουν διάθεση για προσφορά, χωρίς να βλέπουν τη συμμετοχή τους στη διαδικασία αυτί, μόνο ως εφαλτήριο μελλοντικών τους διεκδικήσεων πρέπει να βγουν μπροστά με τη στήριξη όλων μας.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους σε όλη τη Μεσσηνία και με ενωτικό , δυναμικό τρόπο να κάνουμε το επόμενο βήμα για την παράταξη και την πατρίδα μας που το έχει τόσο ανάγκη

Αντωνια Μπουζα
Πολιτευτής Ν.Δ.Μεσσηνιας

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ !!
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΥΠΑΙΦΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ !! ΟΧΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΔΤΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ!, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ !!
    ΗΠΑΡΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΨΗΛΗ ΠΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΜΕΛΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ !ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΘΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΜΗΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΔ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.