Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Το Ε ξεκίνησε εκπομπές HD

Ένα ακόμα τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας προστέθηκε στα τέσσερα, που έχουν ξεκινήσει ήδη δοκιμαστικές εκπομπές HD σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Την Τρίτη 8 Μαρτίου ξεκίνησε τις δοκιμαστικές εκπομπές του σε HD και το Ε από το κανάλι 40 UHF στην Αθήνα.

Φυσικά, όπως ισχύει .....

και στις περισσότερες εκπομπές των υπόλοιπων τεσσάρων καναλιών, δεν αρκεί η προσθήκη ενός λογότυπου με το σήμα HD και εκπομπή σε ανάλυση 1920Χ1080, για να θεωρηθεί μία μετάδοση πραγματικά υψηλής ανάλυσης, αν και το υλικό της δεν προέρχεται από αμιγή πηγή HD. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς για να φτάσουν τα ιδιωτικά κανάλια σε αυτό το σημείο.

Εντωμεταξύ το Ε δημοσίευσε δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα του στο Facebook, που αναφέρεται στις συγκεκριμένες εκπομπές HD:

Το «EPSILON» εισβάλει στον κόσμο της υψηλής ευκρίνειας!!!!

Με προτεραιότητα να διευρύνει και να εμπλουτίσει την τηλεοπτική εμπειρία εκμεταλλευόμενο τις νέες τεχνολογίες που προσφέρονται και ανταποδίδοντας την ολοένα αυξανόμενη εμπιστοσύνη που δείχνει το κοινό, το «EPSILON» συνεχίζει να εξελίσσετε και ξεκινά την μετάδοση του σε High Definition.

Το EPSILON TV HD είναι γεγονός !!!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.