Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Που θα προβληθούν EURO 2016 FORMLA 1 και Στίβος???

Η ΕΡΤ εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο ενημέρωσε για τις συμφωνίες μετάδοσης κορυφαίων αθλητικών γεγονότων, μεταξύ των οποίων η τελική φάση του Euro 2016, το πρωτάθλημα της Formula 1, το παγκόσμιο κλειστού και το ευρωπαϊκό ανοικτού στίβου.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ αναφέρει:

"Η ΕΡΤ εξασφάλισε για τους Έλληνες πολίτες τα δικαιώματα μετάδοσης των μεγαλύτερων αθλητικών γεγονότων για το 2016. Ειδικότερα, η δημόσια τηλεόραση εξασφάλισε αποκλειστικά τα δικαιώματα μετάδοσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Euro 2016 (10 Ιουνίου – 10 Ιουλίου). Οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν σε ελεύθερη πανελλαδική μετάδοση και σε εκπομπή υψηλής ευκρίνειας τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης στους 51 αγώνες της διοργάνωσης.

Για την επόμενη τριετία (2016 – 2017 ­- 2018) η ΕΡΤ εξασφάλισε την αποκλειστική ελεύθερη μετάδοση των αγώνων της Formula 1, καλύπτοντας το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού με εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Το πρώτο grand prix της φετινής χρονιάς θα μεταδοθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 14.00 από την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ HD.

Ακόμα, η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει αποκλειστικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου το οποίο διεξάγεται στο Πόρτλαντ από την Πέμπτη 17 μέχρι και την Κυριακή 20 Μαρτίου, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου στο Άμστερνταμ (6­10 Ιουλίου), καθώς και τα meeting Στίβου DIAMOND LEAGUE 2016.

Αν προσθέσουμε επίσης πως η ΕΡΤ μεταδίδει τους αγώνες του Champions League από την προημιτελική φάση μέχρι και τον τελικό, τον τελικό του Europa League, τα Play­Off αλλά και το Final Four της Ευρωλίγκα, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, καθώς και το κορυφαίο αθλητικό γεγονός για το 2016, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, είναι προφανές ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο το... τακτικό ραντεβού με τη δημόσια τηλεόραση θα γίνει η αγαπημένη συνήθεια κάθε Έλληνα φιλάθλου!

Η ΕΡΤ θα συνεχίζει να προσφέρει προς όλους τους Έλληνες αθλητικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που της δείχνουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.