Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου [Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη] και ειδικότερα εντός της σήραγγας Ραψομάτη

Στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, από την Χ/θ 184,600 έως την χ/θ 182,900 (σήραγγα Ραψομάτη - κατεύθυνση προς Αθήνα), λόγω εκτέλεσης εργασιών ετήσιας τακτικής ......

συντήρησης, με στόχο την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν Από την Τρίτη (29-3-2016) και ώρα 09.00 έως την Παρασκευή (01-4-2016) και ώρα 16.00, με αποκλεισμό της κυκλοφορίας στη σήραγγα Ραψοματίου στην κατεύθυνση προς Αθήνα και παράκαμψη της κυκλοφορίας (προς Αθήνα) στον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Καλαμάτα (Ραψομάτη Κ).

Από τον κλάδο αυτό (κατεύθυνση προς Καλαμάτα), θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη (contrafiow).

Η κοινοπραξία κατασκευής «ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.», υποχρεούται για την τοποθέτηση και συντήρηση της απαιτούμενης οδικής σήμανσης, καθώς επίσης να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 2699/99 (Κ.Ο.Κ.)

Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) ως τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/2007 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.