Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Με αέρα ανανέωσης η επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία

Μέσα σε ένα πολύ δύσκολο Εθνικό περιβάλλον όπου οι πολίτες της Ελλάδας βλέπουν να αλλάζουν δραματικά ισορροπίες, διεθνείς σχέσεις, να χάνονται κεκτημένα, να δραματοποιείται η καθημερινότητα, να υπάρχει διάχυτη πλέον η ανησυχία και η απαισιοδοξία για το μέλλον, η παράταξη των σημαντικών Εθνικών επιλογών η Νέα Δημοκρατία, προχωρά το αμέσως ερχόμενο διάστημα, σε ανασύνταξη του στελεχιακού της κομματικού δυναμικού, κάτι που .....

είναι επιβεβλημένο λόγω συγκυριών, αλλαγής νοοτροπίας και στόχων.

Η Νέα Δημοκρατία μέσω των νέων κομματικών οργάνων που θα προκύψουν από τις διαδικασίες που έχουν οριστεί, επιβάλλεται να κάνει το άλμα που θέλουν οι πολίτες ξεκινώντας από τις τοπικές κοινωνίες, για να ξανακοιτάξουν εκ νέου, με απόλυτη εμπιστοσύνη προς την κυβερνητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.
Η αποστασιοποίηση από πρόσωπα και η ξεκάθαρη παραταξιακή θέση είναι κομβικό σημείο για την επόμενη μέρα.

Άνθρωποι που με την εθελοντική τους προσφορά θα βρίσκονται στις επάλξεις της παράταξης, των πολιτικών που αυτή εκφράζει, της διόρθωσης αδυναμιών , της ανάδειξης θέσεων, οραμάτων και προοπτικών, είναι αναγκαίοι στη Νέα Δημοκρατία σήμερα και όχι απλά εκφραστές, συνεργάτες και συνοδοιπόροι προσώπων.
Η αξιοκρατία και η συμμετοχική δημοκρατία είναι βασικά στοιχεία της επαναπροσέγγισης των πολιτών και κυρίαρχα της νέας γενιάς, χωρίς βέβαια η ηλικία να είναι κυρίαρχο στοιχείο εισδοχής στον κομματικό μηχανισμό, οι ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις για Εθνικά και τοπικά ζητήματα, η τήρηση των εσωκομματικών διαδικασιών και η μη ταύτιση αιρετών θέσεων με κομματικά αξιώματα.

Με ξεκάθαρο πλαίσιο, αέρα ανανέωσης και πρόσωπα που εμπνέουν, η παράταξη της Ν.Δ. απομακρυνόμενη από όσα μας πλήγωσαν, είναι σίγουρο πως θα ξανακερδίσει την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των πολιτών. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Αντωνία Μπούζα
Περιφ.Σύμβουλος Πελοποννήσου
Πολιτευτής Ν.Δ.Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.