Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Απάντηση από τον Δημο Τριφυλίας για αποκατάσταση της αλήθειας

Για χθεσινό δημοσίευμα του Γαργαλιάνοι on line

Για την αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτουμε απαντήσεις στο δημοσίευμα διαδικτυακών αναρτήσεων, περί απ’ ευθείας ανάθεσης βιντεοσκόπησης των εκδηλώσεων στο .....

Σιδηρόκαστρο και γενικότερα απ’ ευθείας αναθέσεων χωρίς δημοσιοποίηση.

Η ανάθεση υπηρεσίας που αναφέρεται στις εκδηλώσεις της Τ.Κ. Σιδηροκάστρου αφορά τη διαφήμισή τους, σύμφωνα με την αναρτημένη στο πρόγραμμα διαύγεια απόφαση 50/2016 του Δημ. Συμβουλίου, δηλ. το επαναλαμβανόμενο τακτικά και καθημερινά ηχητικό ραδιοφωνικό διαφημιστικό μήνυμα – ενημέρωσης και πρόσκλησης στις εκδηλώσεις δαπάνης 123,00 € με ΦΠΑ και όχι βιντεοσκόπηση ή μετάδοση των εκδηλώσεων την ημέρα και ώρα που λαμβάνουν χώρα, όπως εκ παραδρομής αναφέρεται στη σύμβαση, η οποία ήταν και η αφορμή του δημοσιεύματος.

Όσον αφορά τα περί απ’ ευθείας αναθέσεων χωρίς δημοσιοποίηση, καμία σχέση δεν μπορεί να έχουν με το Δήμο Τριφυλίας. Ναι, νέα ήθη στην Τριφυλία …ορθά αναφέρεται στο δημοσίευμα, αφού από την έναρξη της θητείας της παρούσας Δημ. Αρχής, ο Δήμος Τριφυλίας δημοσιοποιεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όλες τις αναθέσεις προμηθειών, υπηρεσιών και εργασιών άνω του ποσού των 500,00 €, όταν η ισχύουσα νομοθεσία επιβάλει την ενέργεια αυτή για ανάθεση προμήθειας άνω του ποσού των 15.000,00 €.

Λάθη εκ παραδρομής ή συντακτικά γίνονται και αναγνωρίζονται, αλλά για κανένα λόγο δεν είναι αποδεκτές υπόνοιες ή μομφές που διασύρουν πρόσωπα και θεσμούς και αφορούν την τήρηση της διαφάνειας και των νόμιμων διαδικασιών στις συναλλαγές του Δήμου Τριφυλίας με τους αναδόχους συνεργάτες του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.