Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ομιλία Σαμαρά στην Καλαμάτα την Κυριακή 6 Μαρτίου

«Ανοίγουν» εν όψει συνεδρίου οι εσωκομματικές και σε τοπικό επίπεδο

Με κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό και βουλευτή Μεσσηνίας, Αντώνη Σαμαρά, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή, 6 Μαρτίου, η ετήσια πολιτική ......

εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες το πρωί ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, Περικλής Μαντάς, έκανε γνωστό ότι ο πρώην πρωθυπουργός αποδέχθηκε την πρόσκλησή τους και θα μιλήσει για τα τεκταινόμενα στη χώρα, αλλά και για τα θέματα που απασχολούν τη Μεσσηνία, στην καθιερωμένη πολιτική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας την προσεχή Κυριακή, στις 8.00 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Belvedere».

Ο κ. Μαντάς ενημέρωσε ότι προσκλήσεις για την εκδήλωση υπάρχουν στα γραφεία της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, αλλά και στο χώρο της εκδήλωσης για όποιον επιθυμεί.
Παράλληλα, ενημέρωσε ότι εν όψει του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στις 22-24 Απριλίου, ανοίγουν «αυτόματα» όλες οι εσωκομματικές διαδικασίες για εκλογή νέων προέδρων και μελών στις 6 τοπικές οργανώσεις του νομού, εκλογή νέου προέδρου στη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, αλλά και εκλογή συνέδρων για το επικείμενο συνέδριο.

Σ’ αυτές τις διαδικασίες δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που επιβεβαίωσαν την εγγραφή τους στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, αλλά και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέχρι τις 11 Μαρτίου.

Στις 3 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για τις τοπικές οργανώσεις, στα ίδια σημεία που έγιναν και οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, ενώ στις 17 Απριλίου θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.

Ο κ. Μαντάς δήλωσε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα γνωστοποιήσει έγκαιρα τις προθέσεις του. Επίσης, έκανε γνωστό ότι έχει ήδη ξεκινήσει δημόσια διαβούλευση για το νέο καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας, με 10 ερωτήσεις, στην ιστοσελίδα του κόμματος, ενώ απηύθυνε κάλεσμα σ’ όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και κυρίως στους νέους, να συμμετάσχουν στις διαδικασίες, ώστε από κοινού με την κοινωνία να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο κόμμα με νέους ανθρώπους, που σύντομα θα κληθεί να κυβερνήσει ξανά τον τόπο.

Κλείνοντας ο κ. Μαντάς ενημέρωσε ότι, όποιος ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα στις εσωκομματικές εκλογές των τοπικών οργανώσεων και τη νομαρχιακή επιτροπή, θα πρέπει να απευθυνθεί στα γραφεία της ΝΟΔΕ στην Καλαμάτα, ώστε να λάβει γνώση της εγκυκλίου, ενώ υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν έως και μία εβδομάδα πριν από την εκλογική διαδικασία.

θΆΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.