Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Σεμινάριο Μουσικής Ρεσιτάλ Σαξοφώνου και Βιολοντσέλου

Με ιδιαίτερη τιμή ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεών του για τα ενενήντα χρόνια της πολιτιστικής του δημιουργίας παρουσιάζει μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Στα Φιλιατρά, στο .....

Βορρέεριο Πνευματικό Κέντρο την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 θα δοθεί Ρεσιτάλ Σαξοφώνου και Βιολοντσέλου από τους διακεκριμένους βιρτουόζους, καθηγητές του Πανεπιστημίου της Φλόριντα των ΗΠΑ, Δρ. Jonathan Helton στο σαξόφωνο και Δρ. Steven Thomas στο βιολοντσέλο.

Το πρόγραμμα του Ρεσιτάλ θα περιλαμβάνει έργα σύγχρονης κλασικής μουσικής καθώς και έργο του συμπολίτη μας Αθ. (Σούλη) Ζέρβα. Οι διακεκριμένοι σολίστ θα παρουσιάσουν το ίδιο μουσικό πρόγραμμα στο Ωδείο Αθηνών καθώς και σε φημισμένες αίθουσες, σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες στα πλαίσια προγραμματισμένης περιοδείας που θα ακολουθήσει. Ώρα έναρξης του Ρεσιτάλ 8.00 μμ.

Την ίδια μέρα από στις 12.00 ως τις 2.00 μμ. θα προηγηθεί σεμινάριο στα μέλη των φιλαρμονικών της Τριφυλίας. Στα πλαίσια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν τεχνικές παραγωγής και ανάπτυξης καλαίσθητου ήχου, τεχνικές αναπνοής, τεχνικές βελτίωσης δεξιοτεχνίας, σύγχρονες τεχνικές, καθώς και ζητήματα ρεπερτορίου, απόδοσης ύφους και τεχνικές prima vista. Διδάσκοντες του σεμιναρίου θα είναι οι καθηγητές του Πανεπιστημίου της Φλόριντα των ΗΠΑ, Δρ. Jonathan Helton και Δρ. Steven Thomas.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.