Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Πύργος Ηλείας: Εγινε η παρουσίαση της Γραμμής Πάτρα Πύργος Αλφειού Ολυμπίας και της γραμμής Αλφειού Κυπαρισσίας Καλαμάτας

Στο Διοικητήριο του Πύργου παρουσιάστηκε σήμερα η Μελέτη για την αναβάθμιση και την ηλεκτροκίνηση της ΣΓ ‘’Πάτρα- Πύργος –Καλαμάτα’’ .
Η παρουσίαση ....

διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την ΕΡΓΟΣΕ την οποία εκπροσώπησαν ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Θάνος Βούρδας και στελέχη των Διευθύνσεων Έργων και Μελετών.

Κατά την έναρξη της παρουσίασης ο κ. Βούρδας τόνισε: ’’Σήμερα 14 Φεβρουαρίου παρουσιάζουμε τη Μελέτη για την αναβάθμιση της γραμμής Πάτρα-Πύργος- Καλαμάτα που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και η ημερομηνία δεν είναι τυχαία.

Όπως είχαμε συζητήσει και με τον κ. Περιφερειάρχη είναι η ώρα να ξανά-‘’ερωτευτούμε’’ το Σιδηρόδρομο. Το Σιδηρόδρομο ως σύγχρονο μέσο ανάπτυξης, ως εργαλείο ενίσχυσης των εμπορευματικών μεταφορών, της αύξησης του τουριστικού κεφαλαίου, της ανάδειξης περιοχών της χώρας μας, της άνετης, γρήγορης και οικονομικής μετακίνησης των πολιτών.

Η Μελέτη που παρουσιάζεται σήμερα αφορά μια διαδρομή που έχει ως κέντρο της την Αρχαία Ολυμπία, ενώνει τέσσερα λιμάνια, καλύπτει γρήγορα ανάγκες μετακινήσεων και συνδέεται με το Διευρωπαϊκό Δίκτυο της χώρας’’.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση της μελέτης την οποία μπορείτε να δείτε Παρακάτω και εναλλακτικά εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.