Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών

Τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους τους συναδέλφους εμπόρους της πόλης μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για καθολική συμμετοχή στην Πανελλαδική - Πανεμπορική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου 2016.
Όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι, έμποροι , καφεπώλες και.....

λοιποί ελεύθεροι επαγγελματίες έλαβαν μέρος στην κινητοποίηση με καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων της πόλης μας, συμμετέχοντας έτσι δυναμικά και απόλυτα στην πανελλαδική απεργία, διαμαρτυρόμενοι για την πρωτοφανή οικονομική εξαθλίωση και εξόντωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας, συντόνισε και ενημέρωσε μέσω έντυπου υλικού και ηλεκτρονικών μέσων όλους τους επαγγελματίες για την πρωτοβουλία να μεταβούν δωρεάν στην μαζική συγκέντρωση της Αθήνας, ώστε να δώσουν όλοι ενωμένοι το παρόν και να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την λαίλαπα των μέτρων που μας έχουν φτάσει στα όρια εξαθλίωσης.
Είναι αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά τα μικρά και μεγάλα καταστήματα τροφίμων της πόλης μας, συμπαραστάθηκαν στην προσπάθειά μας και κατέβασαν τα ρολά τους υπερασπιζόμενοι τον αγώνα μας. Με υπερηφάνεια και συγκίνηση μεταφέραμε το μήνυμα στα ανώτερα και ανώτατα στελέχη της Συνομοσπονδίας Εμπόρων Ελλάδος πως τα Φιλιατρά είχαν 100% συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις και λάβαμε τα συγχαρητήρια από όλους και ιδιαιτέρως από τον κ. Ηλία Παυλίδη πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος, ο οποιός ήταν παρευρισκόμενος στα κεντρικά γραφεία της Ε.Σ.Ε.Ε.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες και πελάτες μας οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό μας καθώς και όλους όσους ήρθαν μαζί μας με το λεωφορείο, βοήθησαν και έλαβαν μέρος σε ένα από τα μεγαλύτερα Πανελλαδικά Συλλαλητήρια που έγιναν ποτέ στη χώρα μας.


Εκ του Διοικητικού συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.