Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

"Ο ΚΑΡΚΙΝΟΔΡΑΚΟΣ" Το νέο βιβλίο του Ιατρού ορθοπαιδικού Χρήστου Σίνη

Από τις Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο του Χρήστου Σίνη «Ο Καρκινόδρακος», σε εικονογράφηση Νίκου Γιαννόπουλόυ, μια ιστορία Δύναμης και Ελπίδας που εξυμνεί τη ΦΛΟΓΑ της ανθρώπινης ψυχής.

Σε μια χώρα μακρινή .....

που τη λέγανε Ατλαντίδα ζούσε μια αγαπημένη οικογένεια.
Ο χρόνος κυλούσε γλυκά και ανέμελα. Κάθε τικ και κάθε τακ του μύριζε ζωή.
Ώσπου μια μέρα, από εκείνες που δεν θέλεις να σκέφτεσαι -μα δεν ξεχνάς ποτέ-, εμφανίστηκε ένας δράκος…
Αλλιώτικος…

Υπολογίζεται ότι, στον κόσμο, κάθε χρόνο, 250.000 παιδιά νοσούν από καρκίνο, ενώ στην Ελλάδα, κάθε χρόνο 300 παιδιά προσβάλλονται από τον καρκίνο και συνήθως από λευχαιμία. Η Ελληνοεκδοτική, με κοινωνική υπευθυνότητα, επιθυμεί να μεταδώσει ένα μήνυμα ελπίδας: Ας στηρίξουμε όλοι, ηθικά και υλικά, το έργο του συλλόγων γονέων «ΦΛΟΓΑ».Τα παιδιά με καρκίνο έχουν την ανάγκη όλων μας.

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες, με σκοπό την παροχή της καλύτερης ιατρικής, ψυχολογικής και κοινωνικής φροντίδα στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Τα μέλη της καθώς και το Διοικητικό της Συμβούλιο είναι αποκλειστικά γονείς αυτών των παιδιών, οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις τους και την επαγγελματική τους εμπειρία σε εθελοντική βάση, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι του Συλλόγου. «Ο καρκινόδρακος» του Χρήστου Σίνη κυκλοφορεί με την υποστήριξη του Συλλόγου Φλόγα σε όλα τα βιβλιοπωλεία από την Ελληνοεκδοτική.

Ο Χρήστος Σίνης γεννήθηκε το 1958 στην ορεινή Ναυπακτία. Σήμερα ζει και εργάζεται ως γιατρός στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Δεν είναι κατ’ επάγγελμα συγγραφέας. Γράφει μόνο όταν θέλει να εκφράσει βιώματα και συναισθήματα. Από το 1999 είναι μέλος της ΦΛΟΓΑΣ και μοιράζει τον ελεύθερο χρόνο του στην οικογένειά του και στα παιδιά με καρκίνο. Λαμβάνει μέρος σε δραστηριότητες, συνέδρια και ημερίδες με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας και διαβίωσης των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.