Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Άγριο φονικό στην Αιτωλοακαρνανία - 22χρονος σκότωσε την μητέρα του με μαχαίρι

Για τον φόνο της 44χρονης μητέρας του κατηγορείται ένας 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη απόψε στην περιοχή Παραβόλα της Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με την .....

Αστυνομία, για λόγους που ακόμα ερευνώνται, ο 22χρονος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στην μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στην Παραβόλα, και να την κτύπησε αρκετές φορές, με αποτέλεσμα η 44χρονη να εκπνεύσει.

Στην συνέχεια, ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή, όμως έπειτα από λίγη ώρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.
Η κοινωνία της Παραβόλας είναι συγκλονισμένη από το περιστατικό που σημειώθηκε στις 19:00 περίπου το απόγευμα της Δευτέρας (8/2).
Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε ενώπιον και ενός άλλου γιου που είδε την συμπλοκή με τα μάτια του και φέρεται να επιχείρησε να αποτρέψει το κακό.

Οι περίοικοι ειδοποίησαν αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου δυστυχώς ήταν αργά και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Σε βάρος του 22χρονου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ η σορός της άτυχης γυναίκας θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.

Πηγή φωτογραφίας: agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.