Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Κυπαρισσία: Προς απομάκρυνση οδεύει το σαπιοκάραβο από το Λιμάνι

Προς απομάκρυνση από το Λιμάνι της Κυπαρισσίας οδεύει το επόμενο διάστημα ίσως και μέσα στον Ιανουάριο από την εταιρία που ανέλαβε το έργο, το δουλεμπορικό σαπιοκάραβο που είναι αραγμένο εδώ και πάρα πολύ καιρό στο Λιμάνι η Κυπαρισσίας και που έχει απασχολήσει πολλές φορές τον τοπικό τύπο.

Σύμφωνα με .....
ενημέρωση που έχουμε από το Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας, το επικίνδυνο και επιβλαβές σκάφος ‘’FEDAA SAEED’’, μετά τον πλειοδοτικό διαγωνισμό της 18ης Δεκεμβρίου 2015, ο οποίος κατακυρώθηκε στην εταιρεία ΝΕΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μ.Ε.Π.Ε., ευελπιστεί ότι θα απομακρυνθεί από το λιμάνι της Κυπαρισσίας εντός του μηνός Ιανουαρίου 2016.

Το Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας διευκρινίζει ότι έχουν παραληφθεί οι εγκρίσεις της Περιφέρειας, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου και εκκρεμεί ο τελικός έλεγχος του Λιμεναρχείου.

Αναμένουμε να το δούμε και στην πραγματικότητα



1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΩΝ Ο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΥΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙ ΑΥΤΗ ΗΝ ΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.