Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ

Είναι γνωστό πλέον ότι η πόλη των Φιλιατρών είναι μια αστείρευτη πηγή ταλέντων στον αθλητικό χώρο, τόσο στο ποδόσφαιρο αλλά και το μπάσκετ, μένει η σωστή καθοδήγηση αυτών των νέων, από ανθρώπους που βρίσκονται στο χώρο και αγαπούν το άθλημα μαζί με τους γονείς ώστε να φτάσουν τους υψηλότερους στόχους που έχουν θέσει κατά το μέτρο που μπορούν.

Φέτος, πρώτη χρονιά ....

ύπαρξης των ακαδημιών, με εβδομήντα παιδιά να συμμετέχουν σε αυτή, ηλικίας 5-14 ετών, οι υπεύθυνοι του τμήματος καλαθοσφαίρισης θεώρησαν τρεις νέους οι οποίοι θα μπορούσαν να συνεχίσουν θέτοντας υψηλότερους στόχους και τα κατάφεραν στην επιλογή τους για τις μικτές ομάδες της Μεσσηνίας.

Πρόκειται για τις παίκτριες Μπακούρου Άννα και Μπακούρου Ξένια για το κλιμάκιο κορασίδων του Ν. Μεσσηνίας και τον παίκτη Στασινόπουλο Δήμο για το κλιμάκιο παίδων.
Η Εράνη προς ενημέρωση όλων, είδη προετοιμάζει για την επόμενη χρονιά, άλλα επτά παιδιά (αγόρια και κορίτσια).

Συγχαίρουμε τους αθλητές για την επιμονή τους, την υπομονή τους και την υπακοή που δείχνουν, τους ευχαριστούμε για το δρόμο που ανοίγουν για τα επόμενα παιδιά, ξέρουμε ότι η κούραση για να ακολουθήσουν το πρόγραμμα είναι μεγάλη, αλλά τους θυμίζουμε ότι στο τέλος της διαδρομής υπάρχει η βράβευση.

Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο από Θεού τη καινούργια χρονιά και να συνεχίσουν τις επιτυχίες σε ότι κάνουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.