Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Αντώνης Σαμαράς: "Στη Μεσσηνία πρέπει να παραμείνουμε σε πορεία ανάπτυξης, με άξονα τον τουρισμό, την γεωργική μας παραγωγή και τον μοναδικό μας πολιτισμό. Παραμένω σημαιοφόρος αυτής της προσπάθειας"

Στην Μαραθούπολή Γαργαλιάνων βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο πρώην αρχηγός της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς ο οποίος τιμώντας τα τοπικά μέσα ενημέρωσης (Φιλιατρά News και Γαργαλιάνοι on line) προχώρησε σε μια δήλωση για τις σημερινές πολιτικές εξελίξεις.
Είναι γνωστό ότι ....

ο πρώην αρχηγός της ΝΔ κάνει πολύ σπάνια δηλώσεις η αυτή που μας παραχώρηση εκτός του ότι μα τιμά, σίγουρα θα συζητηθεί.

"Η πατρίδα μας περνάει πολύ δύσκολες ώρες, θα έλεγα κρίσιμες ώρες, και εκτός από τα γνωστά οικονομικά προβλήματα έχουν προστεθεί τα προβλήματα από την μετανάστευση, τα προβλήματα από την ευρύτερη δυσαρέσκεια του κόσμου με τα όσα συμβαίνουν σε εμάς, αλλά και τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, όπως είναι το τεράστιο ζήτημα του ISIS. Επομένως κυριαρχεί και πάλι μια αίσθηση ανασφάλειας μαζί με την οικονομική δυσπραγία.

Βέβαια στην οικονομία έχει γίνει ένας μεγάλος οικονομικός εκτροχιασμός, από εκεί που πηγαίναμε για ανόρθωση και ανάκαμψη της οικονομίας, για ανάπτυξη σταθερή και συνεχή την οποία είχαμε ξεκινήσει, και σας θυμίζω ότι το τρίτο τρίμηνο του 2014 είχαμε την πιο γρήγορη ανάπτυξη σε ολόκληρη την ευρωζώνη, αυτό όλο ακυρώθηκε από ένα παιχνίδι ψεμάτων στο οποίο βέβαια πρωταγωνίστησε ο ΣΥΡΙΖΑ και στο οποίον δυστυχώς συνεχίζει και με τα ίδια ψέματα ασκεί την πολιτική του. Ο κόσμος τώρα έχει καταλάβει.

Εδώ στη Μεσσηνία θέλω να πω ότι πρέπει να παραμείνουμε σε πορεία ανάπτυξης, με άξονα τον τουρισμό, την γεωργική μας παραγωγή και τον μοναδικό μας πολιτισμό. Εγώ είμαι πάντα δίπλα, και με τη σημερινή μου επίσκεψη στους Γαργαλιάνους αυτό δείχνει ότι παραμένω σημαιοφόρος αυτής της προσπάθειας, προκειμένου η Μεσσηνία να πρωταγωνιστήσει στην προσπάθεια αυτή τη μεγάλη για την ανάπτυξη και ανάκαμψη του τόπου μας, και είμαι βέβαιος ότι θα γίνει."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.