Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ο ΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ Π. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΛΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 3.000 ΕΥΡΩ!

Παρά το γεγονός, ότι δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί όλοι οι Φιλιατρινοί για τον έρανο που διεξάγεται για την προτομή του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, τα μέχρι στιγμής εισπραχθέντα ποσά, ξεπέρασαν τις 3.000 ευρώ!

Πρέπει να σημειώσουμε .....

ότι οι μεγάλης ηλικίας Φιλιατρινοί (άνω των 60 ετών), δεν συνηθίζουν να ενημερώνονται από τα τοπικά μας blogs, λόγω του ότι – κατά το πλείστον – δεν ξέρουν να χειρίζονται τους υπολογιστές και ενημερώνονται μόνον από το περιοδικό «ΦΙΛΙΑΤΡΑ», που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ότι διεξάγεται παμφιλιατρινός έρανος, για τον σκοπό αυτόν. Η σχετική ανακοίνωση θα γίνει από το προσεχές τεύχος, που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.

Αντίθετα, τα νεαράς ηλικίας άτομα που ανατρέχουν καθημερινά στα τοπικά blogs, επειδή δεν ξέρουν σχεδόν τίποτα για την προσωπικότητα του Π. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ούτε και για την πολύτιμη προσφορά του προς την πόλη μας, δεν έχουν ακόμα ευαισθητοποιηθεί για την σημασία του εράνου και δεν έχουν ανταποκριθεί ανάλογα, όπως είναι πολύ φυσικό. Αυτό το τονίζουμε, γιατί σκοπός μας είναι να έχουμε μια μεγάλη, έστω συμβολική, παμφιλιατρινή συμμετοχή στην απόδοση τιμής στον αείμνηστο ευπατρίδη αυτόν συμπολίτη μας, όπως πραγματικά του αξίζει. Και πιστεύουμε ότι αυτό θα το επιτύχουμε, με την βοήθεια ΟΛΩΝ!

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΑΝΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΡΑΝΟ

1ος τρόπος: Μπορείτε αφενός να εμβάσετε την προσφορά σας, στον τραπεζικό λογαριασμό του ΟΜΙΛΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 382/001288-25 [ ΙΒΑΝ GR48 0110 3820 0000 3820 0128 825 ]σημειώνοντας πως η κατάθεσή σας «αφορά τον έρανο».

2ος τρόπος: Μπορείτε αφετέρου να δώσετε την χρηματική προσφορά σας σε μετρητά, στα δυο μέλη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΑΝΟΥ. Είτε στον κ. Άλκη Ξύγκα στα Φιλιατρά, είτε στην Κα Βακώ Αθανασοπούλου-Βλάχου στην Αθήνα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ όμως στην πρώτη ανωτέρω περίπτωση, θα πρέπει να μην ξεχάσετε να γνωστοποιήσετε την προσφορά σας και στον συντονιστή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΑΝΟΥ κ. Κώστα Σπανό, είτε στέλνοντάς του μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο: 6974226412, είτε και στο email του: kaspan11@hotmail.com αναφέροντας το όνομά σας, το ποσόν της προσφοράς σας και την πόλη στην οποία διαμένετε.

Για την χρηματική προσφορά σας σε μετρητά, στον κ. Ξύγκα και την Κα Αθανασοπούλου, δεν χρειάζεται καμία ενέργεια εκ μέρους σας, γιατί θα φροντίσουν οι ίδιοι να ενημερώσουν τον συντονιστή του εράνου, ο οποίος θα αναλάβει να δημοσιεύσει ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΑΣ, στο περιοδικό ΦΙΛΙΑΤΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.