Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Απογραφή στρατεύσιμων κλάσης 2019 (γεννηθείς 1998)

Ανακοινώνεται ότι από 04 Ιανουαρίου 2016 μέχρι και 31 Μαρτίου 2016 καλούνται όλοι οι άρρενες στρατεύσιμοι, που γεννήθηκαν το έτος 1998 (κλάση 2019), προκειμένου να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής.

Η κατάθεση του .....

Έρχονται μειώσεις στις τιμές των διοδίων

Μειώσεις στην τιμή των διοδίων σε ορισμένους σταθμούς διέλευσης στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη- Καλαμάτα και για ορισμένες κατηγορίες οχημάτων ανακοίνωσε η κοινοπραξία "Μορέας".

Οι μειώσεις αφορούν ......

Εγκαίνια στο κατάστημα G Squared & net



Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει σε ιπλή συνεδρίαση την Πέμπτη 17-12-2015 και ώρα 12:30 και 13:00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Στην πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Μαρία Πανουσιοπούλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Η εφορία θα αναγνωρίζει δαπάνες μόνο μέσω κάρτας το 2016

Όλες οι δαπάνες της φορολογικής δήλωσης θα πρέπει να πραγματοποιούνται με τη χρήση πιστωτικών καρτών, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης μετά την τρίωρη συνάντησή του με τους Θεσμούς στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης.

Ο κ. Αλεξιάδης ......

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και ειδικότερα στο τμήμα Παραδείσια - Τσακώνα»

Λίγες μέρες παραμένουν μέχρι η τοξότη γέφυρα στην Τσακώνα να παραδοθεί στην κυκλοφορία και ουσιαστικά να ολοκληρωθεί ο Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα.

Χθες ο Αστυνομικός Διευθυντής Αρκαδίας αποφάσισες της εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του Αυτοκινητόδρομου [Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη] από την χ.θ. 201,500 έως την χ.θ. 205,500 και ειδικότερα στο τμήμα Παραδείσια - Τσακώνα»

Ειικότερα:.....

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ALPHA

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ, παραχώρησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος εντόπισε αδυναμίες στην διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχουμε μια τεχνική διαδικασία για την οποία δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί». «Εδώ το taxis πέφτει» ανέφερε ......

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Έναρξη λειτουργίας Γαστρεντερολογικού-Ηπατολογικού Τακτικού Εξωτερικού Ιατρείου

Ξεκινά από την Τετάρτη 16/12/2015 στο Νοσοκομείο Καλαμάτας Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο Γαστρεντερολογικό - Ηπατολογικό.

Ειδικότερα:.....

Κυπαρισσία: Επέστρεψε το ισοθερμικό κάλυμα του κολυμβητηρίου

Σήμερα, 10 Δεκεμβρίου 2015, μετά από εναγώνια αναζήτηση, με πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα βρέθηκε και επέστρεψε το ισοθερμικό κάλυμμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας στο φυσικό του χώρο, όπου ανήκει, μετά από μακροχρόνια και αυθαίρετη απομάκρυνσή του στο κολυμβητήριο της Αμαλιάδας.

Η παραχώρησή του είχε γίνει κατά αυθαίρετο τρόπο και χωρίς την ......

Μεγάλη δωρεά του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΦΙΑΠ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Εκεί θα πλένεται ....