Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

«ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΕΡΑΝΑΣ» (10ο ΜΕΡΟΣ)


Σήμερα και ΜΟΝΟ ΕΔΩ στο Φιλιατρά News δημοσιεύουμε το δέκατο μέρος της έρευνας του Συμπολίτη μας Κώστα Σπανού που καταρτίζεται από ιστορικά κείμενα, σχετικά με την .......

Χρήσιμες πληροφορίες για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, εκδόθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο στο οποίο επισημαίνονται τα εξής:

Τα εκλογικά κέντρα και τμήματα για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου [ Κατάλογος ]

Ανακοινώθηκα απο την ΚΕΦΕ τα εκλογικά κέντρα που θα χρησιμοποιηθούν για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την εκλογή του Προέδρου του κόμματος.

Σε ότι αφορά την Μεσσηνία θα υπάρξουν 25 εκλογικά κέντρα και θα στηθούν συνολικά 32 κάλπες.

Αναλυτικά τα κέντρα:

Η μάχη ενάντια στη μικροπρέπεια

Αν κανείς πάγωνε το χρόνο ακριβώς στην επόμενη μέρα των Εθνικών εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015, εύκολα θα μπορούσε να «διαβάσει» όλα εκείνα που τέθηκαν στο τραπέζι από τις κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις του τόπου και τις απαντήσεις που έδωσαν οι πολίτες. Για άλλη μια φορά στη χώρα μας κέρδισαν η συνθηματολογία και τα παρωχημένα διλήμματα που δυστυχώς δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών και της κοινωνίας.

Χαρακτηριστική περίπτωση ....

Καταγγελία-βόμβα από Χατζηνικολάου: Αθλητικοί παράγοντες θέλουν να παρέμβουν στις εκλογές της ΝΔ

Σε μια καταγγελία-βόμβα που “φωτογραφίζει” τη φημολογούμενη στήριξη του Απόστολου Τζιτζικώστα από οικονομικούς παράγοντες και προέδρους ποδοσφαιρικών ομάδων της Βορείου Ελλάδας, προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου από τη συχνότητα του “Real Fm”.

Ο πετυχημένος εκδότης ....

Με επιτυχία στέφθηκε η Ημερίδα του Νοσοκομείου για την εξοικονόμηση πόρων στο ΕΣΥ

Σε μία κατάμεστη αίθουσα 350 ατόμων και στη πλειοψηφία τους στελέχη της Υγείας από όλες τις Υγειονομικές Περιφέρειες και τα Νοσοκομεία της Χώρας, πραγματοποιήθηκε χθες 20 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο ELITE RESORT, η ημερίδα του Νοσοκομείου Καλαμάτας με τίτλο: « Ενεργειακή Εξοικονόμηση στα Νοσοκομεία-Οικονομία Πόρων στο ΕΣΥ- Προστασία και Σεβασμός στο Περιβάλλον»

Στόχος της ημερίδας ήταν να παρουσιαστούν στα στελέχη του χώρου της .......

Μήνυμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη προς τους Νεοδημοκράτες [ Video ]

«Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, μόνη αξιόπιστη δύναμη, δύναμη σιγουριάς, σταθερότητας και ελπίδας, είναι η Νέα Δημοκρατία.

Την Κυριακή όλοι μαζί κάνουμε ακόμα πιο μεγάλη και .....