Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΕΦΕΤ: Ανάκληση νοθευμένου ελαιολάδου

H Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης (Υποδιεύθυνση Θεσσαλονίκης-Τμήμα Α), που διεξήγαγε τις χημικές αναλύσεις, διαπίστωσε την εμπορία προϊόντος, τo οποίο, ενώ επισημαίνεται ως εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, είναι στην πραγματικότητα σπορέλαιο τεχνητά κεχρωσμένο, αγνώστου προέλευσης.

Σύμφωνα με σχετική .....

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι. - Οδηγίες προστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες ο καιρός σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή (20/11/2015) από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δελτίο της ΕΜΥ από την Κυριακή προβλέπεται σημαντική μεταβολή του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους τοπικά θυελλώδεις νότιους ανέμους.

Πιο αναλυτικά:.....

Όλοι (Μεϊμαράκης, Κυριάκος, Άδωνις) μαζί και ο Τζιτζικώστας… χώρια

Η τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής μάχης για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ανέδειξε τις πραγματικές διαστάσεις του διακυβεύματος.

Απ΄τη μια, τρεις υποψήφιοι με συγκεκριμένες προτάσεις, αρχές και αξιακό κώδικα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρουσίασαν με αξιοπρέπεια τις θέσεις τους, και έδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι να .....

Γιατί δεν θα ψηφίσω Απόστολο Τζιτζικώστα

Από το Ριζόπουλος Post

Αγαπητέ Απόστολε,

Κατά την νευρική και εν πολλοίς απογοητευτική προεκλογική περίοδο, ξεδίπλωσες όλα τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και του «πολιτικού κεφαλαίου» που διαθέτεις, όλα εκείνα τα στοιχεία δηλαδή που για έναν ορθολογικά σκεπτόμενο ψηφοφόρο, υπό κανονικές συνθήκες, θα λειτουργούσαν αντιστρόφως ανάλογα της στήριξης στο πρόσωπο σου.

Φρόντισες από την πρώτη στιγμή να τονίσεις τρία από τα χαρακτηριστικά .......

Έδιωξαν τον Τζιτζικώστα από το στούντιο της Hellasnet

Για το βράδυ της Πέμπτης (21.15) ήταν προγραμματισμένη σε ζωντανή μετάδοση, συνέντευξη του υποψηφίου για την αρχηγία της ΝΔ, Απόστολου Τζιτζικώστα, στο στούντιο της HellasNet, που θα μεταδίδονταν ταυτόχρονα σε 11 περιφερικά κανάλια, από τον πύργο Αθηνών.

Ο Τζιτζικώστας όμως .....

Οίκος ανοχής στο Δήμο Τριφυλίας;

Την λειτουργία οίκου ανοχής στα όρια του Δήμου Τριφυλίας θα συζητήσει σε συνεδρίαση, την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου το πρωί, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής της Τριφυλίας.

Για πρώτη φορά η .....

Διευκρινίσεις για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Διευκρινίσεις σχετικά με το τι ισχύει με τα τιμολόγια της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης – Αποχέτευσης Τριφυλίας δίνει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρός της Παναγιώτης Γυφτάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΤ αναφέρει: ......

Ήρθε και στην Ελλάδα: Google Maps με traffic information

Μποτιλιάρισμα, κορναρίσματα και “γαλλικά” τέλος στους ελληνικούς δρόμους. Όλα αυτά μπορείς να τα αποφύγεις.

Η Google ενεργοποίησε και στη χώρα μας τις πληροφορίες traffic για το Google Maps. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι από το κινητό και το .....

Φιλιατρά: Αποτράπηκε νυχτερινή προσπάθεια δηλητηρίασης αδέσποτων σκύλων

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

Για πολλοστή φορά είδαμε τον πολιτισμό και την παιδεία των συμπολιτών μας.

Σήμερα το βράδυ 19 Νοεμβρίου κάποιος άγνωστος, πέταξε μία ρέγκα τεμαχισμένη και γεμάτη με ....