Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στηρίζει ο Γιάννης Λαμπρόπουλος για πρόεδρο στη Νέα Δημοκρατία

Με ανακοίνωση του ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος κάνει γνωστό ότι στηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη μάχη για τον πρόεδρο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:.....

Εγκρίθηκε με 153 “ναι” το ν/σ με τα προαπαιτούμενα. Διαγράφηκαν Νικολόπουλος και Παναγούλης [ 3 video ]

Εγκρίθηκε επί της αρχής και και επί των άρθρων το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την δόση των 2 δισ. ευρώ, με 153 “ναι”, αλλά με απώλειες για την κυβέρνηση.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ......

Απευθείας μετάδοση της ομιλίας του Βαγγέλη Μεΐμαράκη



Πατήστε το διαβάστε περισσότερα και δείτε απευθείας την μεγάλη ομιλία του Βαγγέλη Μεΐμαράκη

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.
Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά τα θέματα: .......

ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΙ κ.ΤΣΙΡΩΝΗ

Ενώ η μόλυνση στο περιβάλλον από τη μέχρι σήμερα διαχείριση των απορριμμάτων, χτυπάει κυριολεκτικά «κόκκινο», ο Αν.Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Τσιρώνης, εγκλωβισμένος στη λογική της δαιμονοποίησης των ΣΔΙΤ και χωρίς να έχει συνυπολογίσει τις υπαρκτές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Α΄ βαθμός αυτοδιοίκησης, ακόμη και στη χωροθέτηση για την προσωρινή διαχείριση, προσπαθεί άκομψα να δημιουργήσει προσκόμματα στη λύση της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Εγκλωβισμένος σε ουτοπικές λύσεις .....

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Δευτέρα 23-11-2015 και ώρα 13:00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Στην πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Μαρία Πανουσιοπούλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ο Τζιτζικώστας… τα ρίχνει στους εθελοντές της καμπάνιας του, για το αυτογκόλ με το τηλεοπτικό σποτ. Δείτε πως "αποτινάζει" απο πάνω του "παλιές νοοτροπίες".

Η ζημιά που προκάλεσε στην, έτσι κι αλλιώς φθίνουσα, καμπάνια Τζιτζικώστα, το ατυχές και προσβλητικό τηλεοπτικό σποτ, που εμφανίζει έναν νέο να πετάει… στο έδαφος έναν ηλικιωμένο που κουβαλούσε στην πλάτη του, έχει αναγκάσει τον .......