Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Κλείδωσαν οι αλλαγές στα Τέλη Κυκλοφορίας

ΣΗΜΕΡΑ 'Η ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ: ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ

Kλείδωσαν όπως όλα δείχνουν οι αλλαγές στα Τέλη Κυκλοφορίας του 2016 με τη σχετική απόφαση να αναμένεται να δημοσιευτεί σήμερα ή τη Δευτέρα.

Όπως δήλωσε ο .....

Κλείδωσε το Facebook του ο Τσίπρας

Μετά από τα πολλά αρνητικά σχόλια που πόσταρε μερίδα χρηστών τις τελευταίες ημέρες στο λογαριασμό που διαθέτει ο Πρωθυπουργός στο Facebook, οι διαχειριστές της σελίδας αποφάσισαν να «κλειδώσουν» τον τοίχο, ώστε να μην μπορεί να γράψει κανένας.
Μετά από την .......

Χωρίς Taxis net το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Νοεμβρίου 2015

Κλειστό θα είναι το Taxis Net για δεύτερο συνεχόμενο ΣαββατοΚύριακα 14 - 15 Νοεμβρίου 2015 σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Η ανακοίνωση η οποία έχει αναρτηθεί και στην σελίδα της ΓΓΠΣ, αναφέρει ότι......

Φιλιατρά: Κλείνουν γούβες που είχαν σκαφτεί από βλάβες ύδρευσης

Γούβες που δημιουργήθηκαν από σκαψίματα για αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης κλείνουν τις τελευταίες μέρες συνεργείο του Δήμου σε συνεργασία με την νεοσύστατη ΔΕΥΑΤ (πρώην ΔΕΥΑΚΥ) και κατόπιν εντολής του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα με σκοπό να ....

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ.Λ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ....ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ [ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ]

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ στην Βουλή των Ελλήνων πραγματοποίησαν στα πλαίσια δραστηριοτήτων τους οι Β Και Γ Τάξεις του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Κυπαρισσίας με έντονο ενδιαφέρον των μαθητών για τον κοινοβουλευτισμό και την Δημοκρατία καθώς ήταν ενημερωμένοι για την ιστορία του κτιρίου, όσο και την θέσπιση το Συντάγματος και την εδραίωση της Δημοκρατίας.

Οι μαθητές και μαθήτριες ξεναγήθηκαν τόσο στην αίθουσα Ελευθερίου .....

Δήμος Τριφυλίας: Η αλήθεια για τον Αγωγό ύδρευσης από πηγές Παλαιού Λουτρού (Αλικοντούζι) – Γαργαλιάνων

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Δήμος Τριφυλίας αναλαμβάνει και θα πληρώσει μελέτη, που εκπονούσε ο Δήμος Πύλου –Νέστορος . Η μελέτη αυτή αφορά την αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης από το Παλαιό Λουτρό έως την περιοχή Τουλούπα Χάνια .

Προς αποκατάσταση της αλήθειας γνωστοποιούμε τα ακόλουθα: .....

“ΟΧΙ” Μεϊμαράκη σε αλλαγή ονόματος της Νέας Δημοκρατίας

Δυναμική ήταν η παρουσία φίλων και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στη Λάρισα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του τα εξής:......

Κατήργησαν νύχτα την Επιτροπή αλήθειας για το Δημόσιο χρέος!!!!!!! [Συνημμένο ]

Οι αντιμνημονιακές μάσκες πέφτουν και η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποκαλύπτεται

Ο μνημονιακός προσανατολισμός της έρχεται καθημερινά στο φως απογοητεύοντας τους εκατομμύρια ψηφοφόρους που πίστεψαν στα μεγάλα λόγια, ότι δήθεν πρεσβεύουν το .....

ΤελειώVουμε με τα Λαμόγια! Απάντηση στη νέα αθλιότητα Τζιτζικώστα

Αγριο κράξιμο στον Τζιτζικώστα από το newshot.gr

Τελολογία λίγο πριν το τέλος (ή αλλιώς «Δεύτε τελευταίων ασπασμών»)….

Μετά τις ιστορικές προσβολές του έναντι όλων, ανεξαιρέτως, των Προέδρων της Νέας Δημοκρατίας, τις ατελέσφορες, άκρως αλαζονικές, προσπάθειές του να μειώσει τους συνυποψηφίους του με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και την προκλητική αλλά ....