Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Το Google Maps διαθέσιμο και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο

Η Google αναβάθμισε τη δωρεάν υπηρεσία ψηφιακών χαρτών της, έτσι ώστε οι χρήστες «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων και ταμπλετών Android να μην χρειάζεται να έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο για να τη χρησιμοποιήσουν.

Η εφαρμογή Google Maps ....

Συλλυπητήρια επιστολή από τον Εξωραϊστικό Συλλογο Αγίας Κυριακής για τον θάνατο του τέως προέδρου Ευστάθιου Παπαγεωργίου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκπροσωπώντας το σύνολο των κατοίκων της Αγίας Κυριακής, εκφράζει την βαθιά θλίψη του για τον θάνατο του μέχρι πρότινος Προέδρου του συλλόγου μας ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΦΩΤ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Ο εκλιπών, από τη .....

Ερωτικό σκάνδαλο στις Σέρρες με δύο 40άρες!

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία των Σερρών, έπειτα από την είδηση πως δύο 40άρες αποπλάνησαν σεξουαλικά έναν 17χρονο!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το… όργιο έγινε σε επαρχιακό δήμο του νομού και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η συγκεκριμένη είδηση έχει προκαλέσει τεράστιο ντόρο. Σύμφωνα με τις…

Στον χορό των κινητοποιήσεων της Πέμπτης και ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Τα τελευταία χρόνια, οι πολιτικές όλων των Κυβερνήσεων στο όνομα της ανάπτυξης, λαμβάνουν μέτρα τα οποία θίγουν τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ο εμπορικός κόσμος οδηγείτε σε μαρασμό και λουκέτο των επιχειρήσεων, με τα νέα μέτρα στη φορολογία, στο ασφαλιστικό και στο Τραπεζικό σύστημα (που είναι πιεστικό όσο ποτέ άλλοτε).

Δεν μπορούμε να είμαστε άλλο πια απλοί .....

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κόσμο στην απεργία κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!!!


Είναι σαφές ότι πλέον ζούμε σουρεάλ καταστάσεις με το κυβερνών κόμμα να εκδίδει ανακοινώσεις και να καλεί τον κόσμο σε απεργία! Φωτιά έχουν πάρει τα σόσιαλ μίντια - Άλλοι γελούν κι άλλοι τρολάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμματος που κυβερνά, στην απεργία ......

Αυτές είναι οι 100 υπηρεσίες, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις που μπορείτε να βγάλετε απ’ τον υπολογιστή σας

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη ακόμη και στο επίπεδο της σχέσης που έχουμε ως πολίτες και με τη δημόσια διοίκηση.

Συγκεκριμένα, για ......

Από το 2016 το νέο, σύγχρονο πρόσωπο του ΟΑΕΔ

Θα αλλάξει ο Μανωλιός και θα βάλει (τα ίδια) ρούχα του αλλιώς

Διαδικτυακά ή (και) στα 1.071 Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών θα γίνονται, από τις 4 Ιανουαρίου 2016, συνολικά 11 παροχές υπηρεσιών του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), συμπεριλαμβανομένων και της ανανέωσης κάρτας ανεργίας, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γενικός διευθυντής Εργατικού Δυναμικού του Οργανισμού, Δημήτρης Μπουγιακλής.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο ημερίδας με θέμα ο «ΟΑΕΔ προσεγγίζει τις .....

Ερώτηση Θεοχαρόπουλου για τα κλειστά Δημόσια ΙΕΚ

Ερώτηση κατέθεσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκο Φίλη, με θέμα την λειτουργία των δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.).

Αναλυτικά η ερώτηση:.,....

Κε Τζιτζικώστα μετά από αυτό το βίντεο θα παραιτηθείτε; «Η κουβέντα για την αρχηγία στη ΝΔ μου κάνει κακό»



Ήταν ένα χρόνο πριν, τότε που ο Απόστολος Τζιτζικώστας είχε καταθέσει την κομματική του ταυτότητα και είχε γίνει ο αντάρτης της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Είχε διασπάσει τη γαλάζια παράταξη και είχε πάει κόντρα στην επίσημη στήριξη της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Γιάννη Ιωαννίδη, για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Λίγους μήνες μετά, τον Δεκέμβριο 2014, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ......

Φιλιατρά: Συνελήφθη 45χρονος για χασίς

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας (1) 45χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα ....

Τρώει πόρτα ο Τζιτζικώσας από τον Κώστα Καραμανλή

Η συνεπής προσπάθεια πολιτικής απαξίωσης του Κώστα Καραμανλή από τον Απόστολο Τζιτζικώστα και το επιτελείο του, είχε τις… αναμενόμενες παρενέργειες.

Όπως σημειώνει σήμερα ....

Δήμος Τριφυλίας: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας

Ο Δήμος Τριφυλίας στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του, ανταποκρινόμενος στην έκκληση της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου , καλεί τα σχολεία του Δήμου μας να συμμετέχουν στη συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται προσωρινά στα νησιά του Β. Αιγαίου.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε κουβέρτες, αδιάβροχα, ρούχα, .......

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Απεργία στις 12 Νοεμβρίου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Τα τελευταία χρόνια, οι πολιτικές όλων των Κυβερνήσεων στο όνομα της ανάπτυξης, λαμβάνουν μέτρα τα οποία θίγουν τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Ο εμπορικός κόσμος οδηγείται σε ....