Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

"Άκυρος ο διαγωνισμός της Digea", λέει η κυβέρνηση

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ζήτημα των ψηφιακών μεταδόσεων. Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, η κυβέρνηση, εντοπίζοντας τα νομικά κενά και τις ατέλειες, κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι άκυρος ο διαγωνισμός της ΕΕΤΤ με την Digea και ως εκ τούτου και η υπογραφείσα σχετική σύμβαση.

Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από το στενό περιβάλλον του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη και το άκρως ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως την ίδια άποψη έχουν και στελέχη της ΝΔ που θήτευσαν στο υπουργείο που .....

Καλαμάτα: Προσβολές από γλοιοσπόριο κυρίως στις ελιές Καλαμών αλλά και κατά τόπους σε Κορωνέϊκη.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Μεσηνίας (Καλαμάτας) ανακοινώνει στους ελαιοπαραγωγούς της περιοχής μας, ότι το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί σε ελαιώνες της περιοχής μας προσβολές από γλοιοσπόριο κυρίως στις ελιές Καλαμών αλλά και κατά τόπους σε Κορωνέϊκη.

Το γλοιοσπόριο είναι μύκητας που προκαλεί κυρίως σήψη του ......

Προσοχή! Κακόβουλο λογισμικό «κατασκοπεύει» τα κινητά τηλέφωνα

Ιστοσελίδα στην οποία είναι διαθέσιμο λογισμικό που μπορεί να δώσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε συσκευές κινητών τηλεφώνων, εντοπίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το συγκεκριμένο .....

Στον Αγγελάκα χρεώνει το επιτελείο Τζιτζικώστα την αποτυχία στο Λεκανοπέδιο

Στον Μανώλη Αγγελάκα χρεώνει… σιωπηλώς το επιτελείο του Απόστολου Τζιτζικώστα την οργανωτική αποτυχία των εμφανίσεων του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στο Λεκανοπέδιο Αττικής, εκεί όπου, όλα δείχνουν ότι θα κριθεί η μάχη για την ηγεσία της Νέας ......

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Δ.Ε Φιλιατρών αύριο Τρίτη 10/11 Δείτε τις περιοχές

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και από ώρα 08:30 έως 15:30 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις παρακάτω περιοχές:.....

Τέλη κυκλοφορίας: Το τελικό (;) σχέδιο - Πόσα θα πληρώσουμε φέτος (πίνακες)

Μέσα στις επόμενες ημέρες ανακοινώνονται οι αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας για το 2016.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ημερησίας», η γενική φιλοσοφία του σχεδιασμού των νέων τελών κυκλοφορίας είναι να «μοιραστεί» το οικονομικό βάρος. Δηλαδή, οι όποιες αυξήσεις προκύψουν στα ΙΧ ηλικίας έως πέντε ετών, να επιστραφούν ως μειώσεις στα παλαιότερα αυτοκίνητα.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες:.....

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 09 Νοεμβρίου έως και 15 Νοεμβρίου 2015 εφημερεύει το φαρμακείο:

Χριστίνα Μπίμπα

Tηλ: 2761 0 32 651

Κιν. 697 71 33 964

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.