Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Δύο διακοπές ρεύματος αύριο Παρασκευή 6 /11 σε περιοχές της Δ.Ε Κυπαρισσίας., Δείτε τις περιοχές

Δύο προσωρινές διακοπές ρεύματος θα γίνουν αύριο Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και από ώρα 08:30 έως 13:00 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις παρακάτω περιοχές:.....

Χάθηκε η Ντίντι στα Φιλιατρά. Μπορείτε να βοηθήσετε?

Χάθηκε το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στα Φιλιατρά ένα ημίαιμο Θηλυκό σκυλάκι που ακούει στο όνομα ΝτίΝτι. (είναι το σκυλί της φωτογραφίας)

Είναι στειρωμένο και φέρει ηλεκτρονική σήμανση.

Το σκυλί είναι γνωστό στους .......

Τριφύλιος δικηγόρος από την Αθήνα βρέθηκε νεκρός με 4 σφαίρες στον Αϊ-Γιαννάκη

Με τέσσερις σφαίρες στο στήθος βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί στην παραλία του Αϊ – Γιαννάκη στην Κυπαρισσία 46χρονος δικηγόρος που κατάγεται από την περιοχή, αλλά κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα.

Το άψυχο σώμα του ....

Φιλιατρά: Χωρίς ειδικό επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο

Σα να μην έφτανε που ο πρώτος μήνας της σχολικής χρονιάς πέρασε με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών να μένει κλειστό, αφού δεν είχαν γίνει έγκαιρα οι διαδικασίες για την πρόσληψη και τοποθέτηση αναπληρωτών εκπαιδευτικών και ΕΕΠ και ΕΒΠ, τα προβλήματα παραμένουν αμείωτα για το σχολείο, ακόμα και μετά τον αγιασμό και την έναρξη λειτουργίας του στις 13 Οκτωβρίου. Έφτασε ο Νοέμβριος κι όμως δεν έχει τοποθετηθεί ειδικό επιστημονικό και, κυρίως, ειδικό βοηθητικό προσωπικό.

Στο σχολείο τοποθετήθηκαν και υπηρετούν μόνον δύο αναπληρώτριες ......

Πέθανε ο Κώστας Τσάκωνας

Σε ηλικία 72 ετών άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τετάρτης ο Κώστας Τσάκωνας.
Τα τελευταία πέντε χρόνια ο αγαπημένος κωμικός πάλευε με τον καρκίνο, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, που του προκάλεσε μεγάλη αστάθεια.

Η κηδεία του θα .....

Εκδικάστηκε χθες η αγωγή Κατσίβελα κατά Κουτσούλη

Εκδικάστηκε χθες, εξ αναβολής, η αγωγή που έχει καταθέσει ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, κατά του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας και αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, Δημήτρη Κουτσούλη, για συκοφαντική δυσφήμηση, ζητώντας αποζημίωση για ηθική βλάβη ύψους 150.000 ευρώ από ανάρτηση του κ. Κουτσούλη στο facebook την 1η Ιουνίου 2014.

Στο δικαστήριο, από την πλευρά Κατσίβελα, παραστάθηκαν ο δικηγόρος ......

Γαργαλιάνοι: Επιτυχημένη ηταν η χθεσινή επίδειξη με αλυσοπρίονα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στους Γαργαλιάνους επίδειξη χρήσης αλυσοπρίονων από δυο μέλη της Σουηδικής εταιρίας Housqvarna σο κατάστημα του κ. Κώστα Παπαδήμου.
Η επίδειξη περιελάμβανε διάφορα μοντέλα από αλυσοπρίονα εν ώρα .......

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ WIND : ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΗΜΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!

Αγαπητoί Διαχειριστές,

Έχω ένα στικακι της εταιρείας WIND INTERNET ON THE GO με σύνδεση για 30giga και μένω στην περιοχή πλησίον των φυλακών Κορυδαλλού.
Εδώ και αρκετό καιρό .....

ΥΠΕΣ: 400 εκατ. ευρώ στους Δήμους για επιδόματα και έργα

Τι υποσχέθηκε ο Κουρουμπλής στους εκπροσώπους της ΠΕΔΑ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και εκπροσώπους της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής είχε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Κατά την συζήτηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την .......