Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Χωρίς Taxis Net τα ΣαββατοΚύριακα 7 - 8 και 14 - 15 Νοεμβρίου 2015

Κλειστό θα είναι το Taxis Net για τα ΣαββατοΚύριακα 7 - 8 και 14 - 15 Νοεμβρίου 2015 σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.
Η ανακοίνωση η οποία έχει αναρτηθεί και στην σελίδα της ΓΓΠΣ, αναφέρει ότι......

Τι θα γίνει στην περίπτωση που κάποιος δεν πληρώσει σήμερα την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ

«Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για την πληρωμή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ. Είναι πέντε δόσεις, σήμερα είναι η πρώτη», δήλωσε η Σοφία Σεχπερίδου Διευθύντρια Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων.
Η Σοφία Σεχπερίδου, ......

Πέτρος Τατούλης «Σημείο αναφοράς η Πελοπόννησος στον πολιτιστικό διάλογο με την Κίνα»

«Πρεσβευτή της Πελοποννήσου και του πολιτισμού της στην Κίνα» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τον κ. Mingming Wang, Πρόεδρο της Ακαδημίας Καλών Τεχνών του Πεκίνου, κατά τη συνάντησή τους στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015, στην οποία τέθηκαν οι βάσεις .....

«ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΕΡΑΝΑΣ» (7ο ΜΈΡΟΣ)


Σήμερα και ΜΟΝΟ ΕΔΩ στο Φιλιατρά News δημοσιεύουμε το έβδομο μέρος της έρευνας του Συμπολίτη μας Κώστα Σπανού που καταρτίζεται από ιστορικά κείμενα, σχετικά με την .......

Φιλιατρά: ΠΡΟΣΟΧΗ στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ Τριφυλίας για υπερβολικές χρεώσεις

Πολλές και μάλιστα υπερβολικές χρεώσεις έστειλε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τριφυλίας (πρώην Δ.Ε.Υ.Α.ΚΥ.) σε κατοίκους των Φιλιατρών.
Το πιο "αστείο" της υπόθεσης είναι ότι τα ποσά που καλούνται οι πολίτες των Φιλιατρών να καταβάλλουν δεν ανταποκρίνονται σε πολλές περιπτώσεις στην πραγματικότητα καθώς ένδειξη κατανάλωσης νερού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΝΗ!!!!! και η χρέωση είναι αυθαίρετη.

Ο .... ας τον πούμε λογαριασμός κάτω από τα.......

Ο παιδεραστής της Καλλιθέας

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του παιδεραστή που συνελήφθη στα μέσα Οκτωβρίου στην Καλλιθέα, καθώς επιχειρούσε να ασελγήσει εις βάρος ανήλικου παιδιού σε πάρκο της περιοχής.

Πρόκειται για τον .....