Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Δημοσκόπηση: Από τον α’ γύρο με 53% ο Μεϊμαράκης! Ο Κυριάκος άφησε τρίτο τον Τζιτζικώστα



Συντριπτική υπεροχή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη μάχη για τη διαδοχή στη Νέα Δημοκρατία, δείχνει νέα δημοσκόπηση της Interview για το Βεργίνα TV.

Στην ερώτηση για το ποιον θα ψηφίζατε για αρχηγό, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συγκεντρώνει ποσοστό 53% και ουσιαστικά εκλέγεται από τον πρώτο γύρο.

Ανατροπή έχουμε στη δεύτερη θέση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ........

ΔΙΕΚ Τριφυλίας: Εγγραφές στην υπό έγκριση ειδικότητα Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στο ΔΙΕΚ για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής στην υπό έγκριση ειδικότητα Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ

Δικαιολογητικά εγγραφής:.........

Σωματείο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων: "Δεν υπάρχει νομοθεσία για το περιεχόμενο των κυκλοφοριακών μελετών ούτε για την επικαιροποίησή τους."

Πριν λίγο καιρό το Φιλιατρά News είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας< το θέμα με τις μονοδρομήσεις που σχεδίαζε να κάνει η Δ.Ε. Φιλιατρών μετά από έγγραφο (παραγγελιά) της ιδιωτικής εταιρίας ΚΤΕΛ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΕ με το οποίο εξέφραζε τα παράπονα της για την δυσκολία διέλευση ων οχημάτων της (λεωφορεία) πέριξ της πλατείας Φιλιατρών.

Σε εκείνη την συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών ο .......

Βγάζουν στους δρόμους τα τρακτέρ τους οι αγρότες των Φιλιατρών.


Μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, οι Αγρότες των Φιλιατρών θα παρατάξουν τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στη βόρεια είσοδο της πόλης, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο και συμμετέχοντας στις .......

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κοτομπουκιές με σαλμονέλα της εταιρίας ΥΦΑΝΤΗΣ εντόπισε ο ΕΦΕΤ

"Την απόσυρση από την αγορά συσκευασίας με κοτομπουκιές της εταιρείας ΥΦΑΝΤΗΣ διέταξε ο ΕΦΕΤ λόγω ανίχνευσης σαλμονέλας.

Πρόκειται για τη συσκευασία με την επωνυμία «ΙFANTIS μπουκιές παναρισμένες από ατόφιο φιλέτο κοτόπουλου», σε......

Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών: Να εξοπλιστεί πλήρως το κατάστημα των ΕΛΤΑ Φιλιατρών

Επιστολή στον Πρόεδρο του Δ.Σ. των ΕΛΤΑ, τον Γενικό Διευθυντή Υποστηρικτών Λειτουργειών ΕΛΤΑ και τους Βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας απέστειλε σήμερα ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών σχετικά με την λειτουργία των ΕΛΤΑ Φιλιατρών

Στην επιστολή που .....