Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Βγήκε το ΦΕΚ των κατασχέσεων της πρώτης κατοικίας με Ημερομηνία 15/10/2015

Το ΦΕΚ 2289/15-10-2015 που δημοσιεύτηκε η απόφαση με αρ. 148/10/5.10.2015 με την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και βάζει τέλος στην παραπλάνηση της κυβερνητικής επικοινωνιακής διαχείρισης.

Τελευταία «ευκαιρία» ......

80 δισ. ευρώ οι άμεσες ζημιές για την VW - Πως το σκάνδαλο κλονίζει την γερμανική οικονομία

Άμεσες ζημιές της τάξεως των 80 δισ. ευρώ θα καταγράψει η VW καθώς μόνο στην ΕΕ ανακοίνωσε ότι θα ανακαλέσει 8,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα για να αφαιρέσει το ηλεκτρονικό πρόγραμμα που παραποιούσε τους ρύπους των ντιζελοκινητήρων.

Ο Γερμανός .......

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Έρχονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να «σαρώσει» τις επόμενες ώρες τις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε σήμερα, Τρίτη (20/10/2015) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτικά:......

Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών: Χωρις επισκευή οι αγροτικοί δρόμοι

ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΚΟΙΝ. Δ.Ε. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Έχουμε φτάσει στα μέσα Οκτώβρη και η επισκευή των αγροτικών δρόμων της περιοχής μας, πέραν από ένα ξύσιμο που έγινε το καλοκαίρι και όχι σε όλους τους αγροτικούς δρόμους, δεν έχει γίνει τίποτε άλλο.

Φτάσαμε στην αρχή της ελαιοσυγκομιδής ......

Πλειστηριασμοί σπιτιών: Εν ψυχρώ «αριστερή» εκτέλεση από τον Τσίπρα και τον «κόκκινο» Πάνο!



ΟΤΑΝ Ο ΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΩΝΑΖΕ: «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ», ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Πλειστηριασμοί σπιτιών, επίπλων, βιβλίων, πιάτων! Και ρούχα έχουμε, άμα θέλετε! Προκειμένου να παραδώσει «έργο» στην Τρόικα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ... «άνοιξε και μας... περιμένει»!

Ακόμα κι αν δεχθούμε ότι λόγω της σκληρής διαπραγμάτευσης και .....

Basket League: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 73 - 69 Του έδειξε τα... αστέρια του!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό 73-69 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League επιβεβαιώνοντας ξανά -μετά από καιρό- τον νόμο του ΟΑΚΑ - Μεγάλη ανατροπή για τους «πράσινους» που βρέθηκαν 14 πόντους πίσω στο πρώτο ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός φέτος είναι χτισμένος για μεγάλα πράγματα. Κι αυτό ......