Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Αντιδράσεις, διαμαρτυρίες και αρνητικές συζητήσεις για τον κ. Φαρμάκη και την απόφαση του Τ.Σ για τις επικείμενες μονοδρομήσεις.

Αναστάτωση, αντιδράσεις και πολλές αρνητικές συζητήσεις στην αγορά έφερε η δημοσίευση του Φιλιατρά News για τις επικείμενες μονοδρομήσεις που ψήφισε ομόφωνα το Τ.Σ. Φιλιατρών να εφαρμοστούν στην πόλη, βάση κυκλοφοριακής μελέτης που εκπονήθηκε και .....

ΦΙΛΙΑΤΡΑ: ΕΚΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

«Σκοπός της ζωής μας δεν είναι η χαμέρπεια. Υπάρχουν απειράκις ωραιότερα πράγματα και απ΄αυτήν την αγαλματώδη παρουσία του περασμένου έπους. Σκοπός της ζωής μας είναι η αγάπη. Σκοπός της ζωής μας είναι η ατελεύτητη μάζα μας. Σκοπός της ζωής μας είναι η λυσιτελής παραδοχή της ζωής μας…»

Οι στίχοι αυτοί του .....

e-click.gr και στην Σπάρτη. Σύντομα και Καλαμάτα.


Νεο κατάστημα του e-click λειτουργεί πλέον και στην Σπάρτη οδός Κων.Παλαιολογου 95.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Θανάσης Ψιλόπουλος (το δικό μας παιδί) σε μήνυμα ου στα κοινωνικά δίκτυα σχολιάζει: ....

Σοκ και δέος: Με εισοδηματικά κριτήρια όλες οι συντάξεις

Τι είπαν οι «σοφοί» παρουσιάζοντας τις αλλαγές που θα ανατρέψουν όλα όσα γνωρίζαμε για το ασφαλιστικό - «Ψαλίδι» και στις απολαβές των σημερινών συνταξιούχων - Από 45%-55% το ποσοστό της αναπλήρωσης της κύριας σύνταξης - Προτείνουν ένα ταμείο που θα συγχωνευθούν κύριες, επικουρικές και εφάπαξ - Κατρούγκαλος: Το Νοέμβριο στη Βουλή το τελικό νομοσχέδιο

Σε άμεση εφαρμογή της μεταρρυθμίσης του ασφαλιστικού εφόσον υπάρχει .....

Γαργαλιάνοι: Πρωτάθλημα Ποδηλασίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας,

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10.00 π.μ. θα διεξαχθεί στη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων το Πρωτάθλημα Ποδηλασίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, επί αποστάσεως 60 χλμ., με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών.

Η διαδρομή διέλευσης των 50 αθλητών της διοργάνωσης, επαναλαμβανόμενη 3 φορές για την κάλυψη της απόστασης, θα είναι η ακόλουθη :

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών για την απόφαση του τοπικού συμβουλίου για μονοδρομήσεις

Με αφορμή το θέμα με τις μονοδρομήσεις που έχει δημιουργηθεί μετά την απόφαση του τοπικού συμβουλίου των Φιλιατρών να επικαιροποιήσει μια παρωχημένη συγκοινωνιακή μελέτη ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών έχει να δηλώσει τα εξής :....

35 Αγγλοι Τουρίστες θα επισκεφθούν με τρένο την Τριφυλία.

Η ΤΡΕΝΟΣΕ διοργανώνει εκδρομή με το τρένο στο παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο της Πελοποννήσου, από τις 13 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2015.
Το τρένο ακολουθώντας .....