Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Φιλιατρά - Πυρσός: Ξεκίνησε η λειτουργία του τμήματος χορού.

Σας γνωρίζουμε ότι άρχισε η λειτουργία του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών στο ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΕΙΟ Π. Κ.

Tα μαθήματα είναι εβδομαδιαία (μία ώρα την εβδομάδα ) και θα διδάσκονται Παραδοσιακοί χοροί από την εκπαιδευτικό Φ.Α. κα Σταυρούλα Παπαγεωργίου .

Καλούνται τα μέλη και.....

ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι (είτε έχουν κάνει είτε όχι ηλεκτρονική αίτηση) για την ειδικότητα Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ να ......

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τρίτη 13-10-2015 και ώρα 13:00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Στην πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Μαρία Πανουσιοπούλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Οι θέσεις Τζιτζικώστα κατά των μεταρρυθμίσεων, που αιφνιδίασαν τα social media

Η “σιωπηλή εκστρατεία”, την οποία έχουν εισηγηθεί στον Απόστολο Τζιτζικώστα οι άνθρωποι του επιτελείου του, ώστε να αποφύγει την εκτεταμένη δημόσια έκθεση, και να προστατεύσει έτσι το προφίλ του νέου και άφθαρτου, υπέστη σήμερα το πρώτο σημαντικό ρήγμα της.

Στο διαδίκτυο και .....

Διαψεύδει εμπλοκή του στην εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ ο Σαμαράς

Σε διάψευση όποιας συμμετοχής του στην εσωκομματική εκλογική μάχη της ΝΔ προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός μέσω συνεργατών του.

«Από την πρώτη στιγμή είπαμε -και το ......

Οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, οι αλχημείες του 2009 και ο «Τόλης ο Μάγκας»


Ακούω και διαβάζω τις τελευταίες μέρες ότι στην ΚΕΦΕ (την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή) αρμόδια να αποφασίσει για το πώς θα γίνουν, που, κλπ οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ κατατέθηκε η πρόταση να δίνουν 20 ευρώ όσοι .....

Βαριά ήττα της Εθνικής μας από την Βόρεια Ιρλανδία με 3-1


Το μαρτύριο φτάνει στο τέλος την Κυριακή. Η Ελλάδα έγραψε... μαύρη ιστορία στο Μπέλφαστ (3-1 η Β. Ιρλανδία που πάει Euro!) με τους 12 σερί αγώνες χωρίς νίκη, καθώς θα τερματίσει τελευταία στον όμιλο, ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ! Ο Αραβίδης το γκολ της... τιμής.

Και εκεί που λέγαμε ....