Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «ΑΝΑΠΝΕΕΙ» ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΟΥ

Στους 9 μήνες λειτουργίας του συγκροτήματος αυτοπαραγωγής, το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Καλαμάτας έχει ήδη εξοικονομήσει 250.000€

Γ.Μπέζος, Διοικητής Γ.Ν Καλαμάτας: « Η υλοποίηση του έργου της αυτοπαραγωγής οξυγόνου σε κάποια μεγάλα νοσοκομεία της Χώρας και δη στις νησιώτικες νοσηλευτικές μονάδες θα μας έδινε το .....

Από 25/9 έως 2/10 η υποβολή υποψηφιοτήτων για την ηγεσία της Ν.Δ.

Από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου θα μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα οι ενδιαφερόμενοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, όπως αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) του κόμματος, με αντικείμενο τη διεξαγωγή των εκλογών ανάδειξης νέου προέδρου.
Αναλυτικά, αποφασίστηκαν τα εξής:......

ΜΟΝΟ με κάρτα Φιλάθλου η είσοδος στα γήπεδα από 1-1-2016

Μετά την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου έχει αλλάξει η διαδικασία για την έκδοση εισιτηρίων στα γήπεδα.
Ειδικότερα από το νέο έτος, κάθε φίλαθλος που θα θέλει να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα, πρέπει να προμηθευτεί "Κάρτα Φιλάθλου".

Για να εισέλθει στο γήπεδο, λοιπόν, πρέπει να ακολουθεί τα εξής βήματα:....

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Με το «καλημέρα» άρχισαν οι... καραμπόλες

«ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ» Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΕΦΑΛΙ" ΤΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ

Η εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι καλά κρατεί παρά το αρχικό ξεκαθάρισμα που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας απομονώνοντας το μέτωπο των σκληροπυρηνικών (Λαφαζάνης, Αριστερή Πλατφόρμα και Ζωή Κωνσταντοπούλου).
Η περίπτωση της .......

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τρίτη 29-09-2015 και ώρα 13:00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Στην πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Μαρία Πανουσιοπούλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ποιοί δικαιούνται το επίδομα των 600 ευρώ της Εισοδηματικής Ενίσχυσης

Έως και 600 ευρώ επιδότηση δικαιούνται όσοι καταθέσουν αιτήσεις για την «Εισοδηματική Ενίσχυση Οικογενειών Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών έτους 2015».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΚΕΠ από τις 1/9/2015 έως 31/12/2015 ισχύει η κατάθεση των αιτήσεων για τις οικογένειες Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών μελών της Ε.Ε..

Δικαιούχοι της εισοδηματικής ενίσχυσης είναι οικογένειες,.......

Πέτρος Τατούλης «Επανένωση με την κοινωνία και όχι προσκόλληση στα ιερατεία το στοίχημα για τη Νέα Δημοκρατία»

«Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Αν σήμερα δεν κάνει ρήξεις και ανατροπές πρώτα στο σπίτι της θα άγεται και θα φέρεται» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96 την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 και τόνισε ότι «τα πολιτικά κόμματα που συνεχίζουν να εμπιστεύονται τα ιερατεία τους δεν έχουν καμία τύχη. Αυτό άλλωστε καταδεικνύει και η εντελώς διαφορετική ευρωπαϊκή εμπειρία».

«Εκτίμησή μου είναι ότι η ......

Οι χαμηλότερες στην Ευρώπη οι, προ φόρων, χρεώσεις στην κινητή απαντούν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Τις χαμηλότερες τιμές, προ φόρων, στην Ευρώπη που δεν φτάνουν απαραίτητα στον καταναλωτή καθώς ο λογαριασμός επιβαρύνεται από υψηλή φορολόγηση, σημειώνει η Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) με αφορμή τη δήλωση του απερχόμενου υπουργού Οικονομίας, Ν. Χριστοδουλάκη για «υπερβολικές χρεώσεις στους καταναλωτές κινητής τηλεφωνίας».

Σε ανακοίνωσή της η.....

Ο νέος υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, Aρνείται την γενοκτονία των Ποντίων και αναφέρει αυτές τις απόψεις ως εθνικιστικές!!!!!

Ο νέος υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, σε άρθρο του στην εφημερίδα Αυγή δείχνει πως αρνείται την γενοκτονία των Ποντίων και αναφέρει αυτές τις απόψεις ως εθνικιστικές.

Συγκεκριμένα μέσα .....

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από απόψε, Πέμπτη (24/09/2015) στα βορειοδυτικά της χώρας με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Πιο αναλυτικά:....

Ραχήλ Μακρή: Αυτή η βουλή είναι ένας οίκος ανοχής!!!!

Με μια δήλωση που μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει, η Ραχήλ Μακρή ξεπέρασε κάθε όριο χαρακτηρίζοντας από ραδιοφώνου την ελληνική Βουλή «οίκο ανοχής».

Μιλώντας χθες στο βράδυ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 χαρακτήρισε με ανοίκειες εκφράσεις την παρούσα Βουλή αναφέροντας ότι ......

Εράνη Φιλιατρών Basket Ξεκινά η δημιουργία ακαδημιών

Σε μια προσπάθεια για ανάπτυξη της αθλοπαιδίας στα Φιλιατρά, ενός βασικού παράγοντα για τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών, το τμήμα καλαθοσφαίρισης της Εράνης ξεκινάει την Ακαδημία Μπάσκετ. Η καλαθοσφαίριση είναι ένα ευγενές άθλημα για αγόρια και κορίτσια με το οποίο γυμνάζεις σώμα και μυαλό μέσα από ατομικές οι ομαδικές ασκήσεις.

Στόχος είναι πρώτα αυτό, δηλαδή ......

Ξεκινούν εργασίες βελτίωσης στο Τσακώνα – Καλό Νερό

Υπογράφτηκε με τον ανάδοχο εργολάβο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση-βελτίωση 9ης Εθνικής Οδού (τμήμα Τσακώνα-Καλό Νερό)», προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.
Αυτό είναι ενταγμένο .....

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Εγγραφές στις ακαδημίες της Εράνης

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ