Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας

Ο δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας, πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης - Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας, μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και συνταξιούχος καθηγητής Θεολογίας, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, εξελέγη χθες νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας!

Τα εννέα μέλη της .....

Κρίσιμη Κυριακή ....

Φίλες και φιλοι
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κρισιμότητα των καιρών, σας καλώ την ερχόμενη Κυριακή να στηρίξετε τις δυνάμεις της σταθερότητας, της προοπτικής και ειδικότερα, εκείνη την πολιτική δυναμη που απέδειξε έμπρακτα πως η πατριδα υπερισχύει των κομματικών συμφεροντων.

Η Νεα Δημοκρατια ......

Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας από το βράδυ της Κυριακής

Σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικα τις βροχές και τις καταιγίδες.
Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα προγνωστικά στοιχεία, οι καταιγίδες πιθανόν (πιθανότητα μεγαλύτερη από 80%) θα είναι κατά τόπους έντονες και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.
Η θερμοκρασία θα .......

«ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΕΡΑΝΑΣ»


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ FILIATRA NEWS

Από αύριο Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο, στο Filiatra News θα δημοσιεύεται μια έρευνα του συμπολίτη μας Κώστα Σπανού που καταρτίζεται από ιστορικά κείμενα, σχετικά με την .......

ΙΚΑ: Στις συντάξεις του Νοεμβρίου το επίδομα αεροθεραπείας των 200 ευρώ

Με τις συντάξεις του ΙΚΑ για τον μήνα Νοέμβριο 2015 θα καταβληθεί στους δικαιούχους το επίδομα αεροθεραπείας των 200 ευρώ από το ίδρυμα σύμφωνα με εγκύκλιο της Διοίκησης

Σε εγκύκλιο σχετικά ......

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Οκτωβρίου 2015 σε ΙΚΑ, Δημόσιο, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ

Στις 30 Οκτωβρίου θα πιστωθούν στους λογαριασμούς οι συντάξεις του ΙΚΑ , οι συντάξεις του δημοσίου , ενώ στις 3 Νοεμβρίου ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ.

Στους συνταξιούχους του ΝΑΤ οι συντάξεις θα.....

Εύη Τατούλη: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει βαθιά μεσάνυχτα. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα με ορθολογικό σχέδιο [ VIDEO ]

Στην αδιαφορία και στην απογοήτευση του εκλογικού σώματος από το πολιτικό σύστημα και «τα ίδια και τα ίδια» των πολιτικών αναφέρθηκε η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη στην εκπομπή Newsroom του ΣΚΑΙ.

Αναφορικά με τις .......