Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

"Δώρο" της ΔΕΗ στους καλοπληρωτές Η απόφαση του Δ.Σ.

«Μπόνους» το διπλάσιο του παγίου για το ηλεκτρικό ρεύμα του 2016, παρέχει η ΔΕΗ στους συνεπείς οικιακούς καταναλωτές του 2015. Αυτό προβλέπει η νέα τιμολογιακή πολιτική που εγκρίθηκε σήμερα από το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης, ενώ στο ίδιο πλαίσιο, υιοθετούνται νέα φθηνότερα τιμολόγια για εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές, αλλά και για μεγάλες επιχειρήσεις όπως τράπεζες, σούπερ μάρκετ κλπ.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ αποφάσισε ότι θα επιστρέψει στους συνεπείς .......

Συχαρητήριο μήνυμα στους επιτυχόντες μαθητές από την Νάντια Γιαννακοπούλου

Θερμά συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων, και κυρίως στους 852 αποφοίτους του Νομού Μεσσηνίας, που με τους κόπους και την επιμονή τους κατάφεραν να εισαχθούν σε ένα από τα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία σε όλους!

Όμως στον αγώνα των πανελληνίων .....

Συγχαρητήριο μηνυμα από το ροντιστήριο Μεσης Εκπαίδευσης "Αρείτολμο -φ"

Το εκπαιδευτικό δυναμικό του φροντιστηρίου “ ΑΡΕΙΤΟΛΜΟ – Φ ” συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες Φιλιατρινούς μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων .
Όσοι δεν μπόρεσαν ......

Συγχαρητήριο μήνυμα Κατσίλεβα στους επιτυχόντες μαθητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ

Αγαπητέ/ή μαθητή/τρια

Θερμά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Καλές σπουδές και καλή επαγγελματική αποκατάσταση.

Ζούμε σε πρωτόγνωρα δυσμενείς συνθήκες . Η κρίση είναι πολυώδυνη και οι δοκιμασίες της κοινωνίας μας σκληρές. Η προσπάθεια σου επιβραβεύθηκε με επιτυχία και δικαιολογημένα εσύ και οι γονείς σου νιώθετε απέραντη ικανοποίηση.

Ως μέλη πλέον της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μπορείτε να ........

Champions League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού [ VIDEO ]

Από φέτος στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας τοποθετούνται όχι οι ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία, αλλά οι πρωταθλήτριες των οκτώ πρώτων χωρών στην κατάταξη της UEFA.

Ο χάρτης του Champions .....

Γλιτώνουν το πάγιο για ένα χρόνο οι καλοπληρωτές της ΔΕΗ

Στην ανακοίνωση του μπόνους που θα δοθεί απο την ΔΕΗ σε όσους είναι συνεπείς στην πληρωμή των λογαριασμών τους και δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, θα προχωρήσει σήμερα το ΔΣ της εταιρείας ηλεκτροδότησης.

Το μπόνους που θα ......

Ο Ψινάκης «χτυπά» το υπουργείο Πολιτισμού: Είστε ξινές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές

Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ του Ηλία Ψινάκη και της αρχαιολογικής υπηρεσίας που αρνήθηκε το αίτημά του να πραγματοποιηθεί συναυλία στον Τύμβο του Μαραθώνα. Η συναυλία με τη μαγευτική φωνή της μοναδικής Άλκηστις Πρωτοψάλτη, θα γίνει αυτό το Σάββατο το βράδυ, νύχτα πανσελήνου αλλά δεν θα γίνει μέσα στον Τύμβο του Μαραθώνα, αφού δεν πήρε έγκριση από την υπηρεσία.

Κάτι που προκάλεσε εκ νέου την οργή του Ηλία Ψινάκη, ο .......

Το Πρόγραμμα μεταδόσεων του Eurobasket 2015 σε OTE TV και ANT1

Το Εurobasket 2015 ξεκινά στις 5 του Σεπτέμβρη με τον OTE TV να μεταδίδει όλους τους αγώνες μέσω των καναλιών OTE Sport και τον ΑΝΤ1 να είναι το μόνο μη συνδρομητικό κανάλια που θα έχει εικόνα από το τουρνουά, μεταδίδοντας όλα τα παιχνίδια της Εθνικής αλλά και άλλες σημαντικές αναμετρήσεις (που θα ανακοινωθούν προσεχώς).
Τo Εurobasket θα ......

«Πολύ σύντομα» θα αρθούν οι τραπεζικοί περιορισμοί λέει ο Γιώργος Σταθάκης

Γίνονται συνεχώς βήματα για τη χαλάρωση των τραπεζικών περιορισμών με στόχο την εξομάλυνση της εισροής εισαγωγών και των εξαγωγών. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης σε συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό του έργου του. Ο ίδιος εκτίμησε ότι «πολύ σύντομα» θα αρθούν οι τραπεζικοί περιορισμοί.

Ο κ. Σταθάκης είπε ότι .....

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών: Πρόγραμμα κατάρτησης Υπαλλήλων.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών σε συνεργασία με το κ.ε.κ. Consul διοργανώνει Πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων σε Μικρές επιχειρήσεις έτους 2015.
Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις γνώσεις και δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση


• Συνοπτικά οι όροι του προγράμματος είναι:.....

Αναζητείται ο Νικητής της Λαχειοφόρου αγοράς του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών

6 7 8 4
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ SCOOTER 125CC ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛ
697 41 74 278
694 84 66 836