Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Το αποψινό ρεπορταζ του BEST TV με τον Γιώργο Λεβεντάκη και το Λιμενάρι.[ video ]

Με το θέμα που έχει προκύψει με τον Εφοπλιστή Γιώργο Λεβεντάκη και τις παρεμβάσεις που κανει για ηλεκτροφωτισμό του Λιμεναριούη ασχολήθηκε το κεντρικό δελτίο του BEST TV Καλαμάτας.

Στο ρεπορτάζ ίληξσε ο κ. Λεβεντάκης όπου εξιστόρησε τα γεγονότα με την εθελοντική προσφορά που κάνει στον τόπο του, βαζοντα χρήματα απο την τσέπη του για να ευπρεπίσει το Λιμενάρι και το πωςεμπλεξε με μηνύσεις από κρατικές υπηρεσίες.

Δείτε το ρεπορτάζ από το BEST TV ......

Toν... κυνηγούν γιατί προσφέρει τον τόπο του - Μετά από χρόνια άλλαξε όψη το Λιμενάρι, αλλά... [ VIDEO ]

Το ότι κανείς δεν μπορεί να… αγιάσει στον τόπο του είναι γνωστό. Το να πας να προσφέρεις ορισμένες φορές χωρίς καμία ιδιοτέλεια απλά και μόνο για να γίνουν τα βασικά που δεν έχουν ποτέ γίνει θεωρείται μέχρι και… αμάρτημα.
Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν.....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ.ΦΑΒΒΑΤΑ για το Δημόσιο ΚΤΕΟ Άγνοια η εσκεμμένη αγένεια;

Με την ανταπάντηση του σε σχόλιο μου ο κ. Φαββατάς που αρέσκεται ως φαίνεται συχνά πυκνά σε διόγκωση ζητημάτων που αφορούν τη λειτουργία του Δημοσίου ΚΤΕΟ Μεσσηνίας, οριοθετεί κατά το δοκούν τις αρμοδιότητες των εκλεγμένων εκπροσώπων της Πελοποννήσου, ορίζοντας σύμφωνα με τη δική του λανθασμένη άποψη-κι εμφανώς κατευθυνόμενη από το θολό ιδεολογικό του στίγμα, για το ποιοι πρέπει να έχουν λόγο η όχι για τα φλέγοντα ζητήματα της Μεσσηνίας .

Έφτασε μάλιστα, να θεωρεί ότι η δική του συνδικαλιστική-αιρετή ......

Ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ

Το νέο βιβλίο "Ο κουρσάρος της Πρώτης" εκδόσεις "Καλειδοσκόπιο" ξεκίνησε το ταξίδι του από τα Φιλιατρά, μόλις 14 χιλιόμετρα απόσταση από το νησί των πειρατών, την Πρώτη.

Την εκδήλωση διοργάνωσε.....

ΕΝΦΙΑ: Τριπλά θα πληρώσουν όσοι κρύψουν από το Ε9 ακίνητα

Θα πληρώσουν διπλά και τριπλά στην εφορία ό,τι κρύψουν από το Ε9 οι ιδιοκτήτες ακινήτων αφού το υπουργείο Οικονομικών θα διασταυρώσει την πραγματική ακίνητη περιουσία όλων των φορολογουμένων κι από τις βάσεις δεδομένων του Κτηματολογίου και της ΔΕΗ και θα επιβάλει εκτός απο τον ΕΝΦΙΑ και επιπλέον προσαυξήσεις Το Ε9 πρέπει να ξαναδούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων ακόμα κι αν δεν άλλαξε κάτι στην περιουσία τους.

Κι αυτό για να ......

ΥΠΟΙΚ: Δεν θα δοθεί παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις τα πρόστιμα για τις εκπρόθεσμες

Οριστικά κλείνει το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στις φορολογικές δηλώσεις για το 2015 το Υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωση του όπου υπενθυμίζει και τα πρόστιμα για την εκπρόθεσμη υποβολή Με αφορμή αιτήματα για παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας των φορολογικών δηλώσεων, το Υπουργείο Οικονομικών επισημαίνει ότι: .....

Σε ισχύ ο νέος Κώδικας Ορθής Γεωργικής Πρακτικής

Νέος «Κώδικας Ορθής Γεωργικής Πρακτικής για την Προστασία των Νερών από τη Νιτρορύπανση Γεωργικής Προέλευσης» θεσπίζεται με υπουργική απόφαση που δόθηκε στην δημοσιότητα την Τρίτη 18 Αυγούστου.

O κώδικας στοχεύει στην αποτροπή της ρύπανσης των υπογείων και .......

Ο δήμος Καλαμάτας ζητά την παραχώρηση του σιδηροδρομικού σταθμού απο τον ΟΣΕ


Αίτημα παραχώρησης του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού Καλαμάτας, των αποθηκών και του περιβάλλοντος χώρου, με σκοπό να στεγάσει διοικητικές και πολιτιστικές δράσεις του Γραφείου Υποψηφιότητας Kalamata21, για τη διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021, απηύθυνε ο δήμος Καλαμάτας προς τον ΟΣΕ.

O πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης .....

Πληρωμή συντάξεων Δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ μηνός Σεπτεμβρίου 2015

Mε την Σύνταξη μηνός Σεπτεμβρίου 2015 (κατάθεση την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του μηνός Αυγούστου 2015) δηλαδή την 28η Αυγούστου 2015 ημέρα Παρασκευή θα πληρωθούν:

Επιτροπή για τις γεωτρήσεις στην Τριφυλία

Πενταμελής Επιτροπή Εποπτείας της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής (ΠΔΕ) Κρατικών Γεωτρήσεων Φιλιατρών-Εξοχικού συγκροτήθηκε στο Δήμο Τριφυλίας.

Η επιτροπή αποτελείται από δύο δημοτικούς συμβούλους, τον Αναστάσιο Πούλο από την πλευρά της συμπολίτευσης ως πρόεδρο και τον Ανδρέα Στεργιόπουλο από την αντιπολίτευση ως μέλος. Επίσης την απαρτίζουν 3 δημοτικοί υπάλληλοι.

Πιο συγκεκριμένα με απόφαση .....

Ποιες τοπικές εφημερίδες θα δημοσιεύουν καταχωρήσεις του Δημοσίου – Ολόκληρη η λίστα

Τη «λίστα» με τις ημερήσιες και εβδομαδιαίες νομαρχιακές και τοπικές εφημερίδες, όλης της χώρας, που θα έχουν τη δυνατότητα καταχώρισης δημοσιεύσεων των φορέων του Δημοσίου, καθορίζει απόφαση της κυβέρνησης, υπογεγγραμμένη από τον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Πρόκειται για 107 ......

Τι αλλάζει στα capital controls με τη νέα απόφαση του ΥΠΟΙΚ

Χαλαρώνει τις προβλέψεις που αφορούν τις συναλλαγές για αποπληρωμή δανείων και μεταφορές στο εξωτερικό η νέα απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.

Η απόφαση χαλαρώνει επίσης τα όρια για τα ποσά που μπορούν να σταλούν σε φοιτητές στο εξωτερικό. Η νέα απόφαση έχει ήδη τεθεί σε ισχύ με τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η απόφαση με τις αλλαγές ......

ΚΕ.Π.Π.Α.Ζ: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ

Κλίκ στην αφίσα