Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Καλαμάτα: Σάββατο 29 Αυγούστου η 3η Λευκή Νύχτα και μαζί η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος.

Διπλό θα είναι το καλό για την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα το Σάββατο 29 Αυγούστου καθώς είναι προγραμματισμένη να γίνει η καθιερωμένη πλέον 3η Λευκή νύχτα η οποία γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία από την πρώτη κι όλας διοργάνωση της.
Χιλιάδες κόσμου -όπως και στις προηγούμενες λευκές νύχτες- αναμένεται να κατακλύσουν την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να κάνουν την βόλτα τους, να κάνουν τα ψώνια τους από τα ......

Παναγία: Το όνομα που μιλάει στην καρδιά μας

Σε μια εποχή αφόρητων προσωπικών δυσκολιών και αδιεξόδων, η ηχώ του ονόματος της Παναγίας θυμίζει ότι η μητέρα του Χριστού παραμένει εκείνη που μιλάει και ανακουφίζει την καρδιά μας, περισσότερο από κάθε άλλον.

Η σημερινή εορτή ......

Αυγουστιάτικη πανσέληνος σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία [ Συνημμένο Πρόγραμμα ]


Περισσότερες από 140 εκδηλώσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν σε δεκάδες αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας, πλαισιώνουν φέτος τον εορτασμό της αυγουστιάτικης πανσελήνου, που είναι το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015.
Με τη συντριπτική .....

ΥΠΟΙΚ: Στόχος του προγράμματος η επιστροφή στην ανάπτυξη. Tο συνολικό ποσό του προγράμματος θα είναι έως 86 δισ. ευρώ

Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας το τριετές πρόγραμμα, αναφέρουν κορυφαίες πηγές του υπουργείου Οικονομικών, μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.
Στόχος του ......

Φιλιατρά: Μαγειρεύουν του κόσμου οι νύφες.

Ξένες κοπέλες οι οποίες έχουν παντρευτεί φιλιατρινούς μαγειρεύουν τοπικά φαγητά και γλυκά και παρουσιάζουν τον τόπο τους μέσα από εικόνες, μουσική και γεύσεις.