Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓOΣ ΜΠΕΖΟΣ

Τον Γενικό Γραμματέα ΕΣΠΑ και ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ , συμπατριώτη μας Αλέξη Χαρίτση επισκέφθηκε χθες ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γεώργιος Μπέζος, προκειμένου να τον ενημερώσει αναλυτικά για όλα τα έργα Υγείας -ενταγμένα στο ΕΣΠΑ 2007-2013- που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Μεσσηνία και ταυτόχρονα να του θέσει τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Διοίκησης εν όψει της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα εξαιρετικά καλό κλίμα και ......

Φιλιατρά: Επιτυχημένα πραγματοποιήθηκε η βραδιά φιλοξενίας στο πάρκο της Βλαχέρνας

Χίλιοι άνθρωποι βρέθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ στο Πάρκο της Βλαχέρνας στα Φιλιατρά στη σημαντικότερη καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών, τη ΒΡΑΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ.

Το κοινό ξεπέρασε .....

Κέντρο Δήμητρα Κυπαρισσίας: Ξεκινούν οι αιτήσεις ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων [ Συνημμένη η αίτηση συμμετοχής ]

Ξεκινούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την κατάρτιση και πιστοποίηση στην Ορθολογική χρήση Γεωργικών Φαρμάκων στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας από την Τετάρτη 5/8/15.

Το κόστος συμμετοχής .....

Αγρίλης Φιλιατρών. Καθορισμός τιμής για κάθε μέτρο εμποροπανήγυρης

Στα 5 € / μέτρο ορίστηκε η τιμή για το τέλος χρήσης που αφορά την εγκατάσταση υπάιθριων μικροπωλητών και εκθεσιακών περιπτέρων (κιόσκια) για την εμποροπανήγυρη του οικισμού Αγρίλης της Δ.Ε. Φιλαιτρών.
Γην απόφαση που .....

Προς Υλοποίηση το έργο: « ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΑΛΤΑΣ »


Προς υλοποίηση οδεύει το έργο "Ανακαίνιση κτιρίου τέως δημοτικού Σχολείου Βάλτας"καθώς εγκρίθηκε το από 04-08-2015 πρακτικό του Πρόχειρου Διαγωνισμού του έργου «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΑΛΤΑΣ».

Ανάδοχος του έργου ανακυρήχθηκε η εταιρία .......

Π.Ε. Μεσσηνίας: Σε εφαρμογή ο θεσμός του κτηνιάτρου εκτροφής

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε.Μεσσηνίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα προς ενημέρωση των κτηνοτρόφων:
Από 01/08/2015 τίθεται σε εφαρμογή ο θεσμός του κτηνιάτρου εκτροφής όπως προβλέπεται από το Ν. 4235/2014 (ΦΕΚ 32 Α) και την Υ.Α. 816/156798/2014 (ΦΕΚ 3385 Β).
Σε εφαρμογή της ......

Γέμισε πλαστικό χρήμα η Ελλάδα λόγω των capital controls

Η επιβολή των capital controls είχε μια απρόσμενη θετική επίπτωση: αυξήθηκε η χρήση του πλαστικού χρήματος, βάζοντας φρένο στη "μαύρη" οικονομία.

Γέμισε πλαστικό χρήμα η Ελλάδα λόγω capital controls-Εκδόθηκαν πάνω από 1 εκατ. κάρτες
Η τραπεζική κρίση .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 5ης Αυγούστου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα