Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Καταργείται το “υποχρεωτικό επταήμερο”. Αναλήψεις 420 ευρώ την εβδομάδα, ασχέτως ημέρας

Μέτρα διευκόλυνσης των καταθετών και των συνταξιούχων αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών σε συμφωνία με την Τράπεζα της Ελλάδας.

Από την Τετάρτη .....

Φιλιατρά: Εικόνες ντροπής έξω από το νεκροταφείο Φιλιατρών

Αγαπητό Φιλιατρά News.

Κατέβηκα από την Αθήνα όπου ζω τα τελευταία χρόνια λόγω δουλειάς, στον τόπο που αγαπώ από παιδί να ξεκουραστώ από την δουλειά, να δω αγαπημένα πρόσωπα, να συναντήσω φίλους και ......

Τέλος στο μπλόκο για συναλλαγές μέσω καρτών με το εξωτερικό

Συναλλαγές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών με το εξωτερικό για πληρωμές και αγορές προϊόντων από το Internet μπορούν πλέον να πραγματοποιούν οι Έλληνες.
Για τη δυνατότητα αυτή, ....

ΚΕΔΕ: Επιστολή στον Βούτση για τους νέους προϋπολογισμούς των Δήμων

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, απέστειλε επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Βούτση, τονίζοντας οτι η επίτευξη πλεονασμάτων στους προϋπολογισμούς των δήμων ενέχει πλήθος κινδύνων λόγω της υστέρησης των εσόδων.

Σύμφωνα με τη .......

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρ'ων: Ακύρωση εκδήλωσης

Ο Εμπ. Σύλλογος Φιλιατρών ανακοινώνει πως η σημερινή εκδήλωση με θέμα το ελαιόλαδο όπου θα γινόταν στην κεντρική πλατεία της πόλης μας δεν θα πραγματοποιηθεί.


Π.Ε. Μεσσηνίας: Ενημερωτική συνάντηση για την τροποποίηση των προδιαγραφών του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου “Καλαμάτα” ΠΟΠ

Ενημερωτική συνάντηση για την τροποποίηση των προδιαγραφών του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου “Καλαμάτα” ΠΟΠ θα γίνει την Παρασκευή 31/7/2015 και ώρα 10.00 π.μ. στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της ΠΕ Μεσσηνίας στην Καλαμάτα,
Συγκεκριμένα θα .......

Φιλιατρά - Πάρκο Βλαχένας: Τουρνουά σκάκι 5 , 6 , 7 Αυγούστου

Αγώνες σκάκι, με ελεύθερη συμμετοχή, διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών στο πάρκο της Βλαχέρνας, το τριήμερο 5, 6 & 7 Αυγούστου 2015.

Ώρα έναρξης των αγώνων 18:00.

Θα υπάρχουν δύο ........

Τι αλλάζει στις συναλλαγές με τις τράπεζες με τη νέα ΠΝΠ

Πώς θα γίνονται οι ηλεκτρονικές πληρωμές

Νέες διευκρινίσεις παρέσχε σήμερα Τρίτη η Ελληνική Ένωση Τραπεζών σχετικά με τις τραπεζικές εργασίες και συναλλαγές που διεκπεραιώνονται μέσω των τραπεζών. Μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά και στο πώς και σε ποιες περιπτώσεις οι συναλλασσόμενοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους για πληρωμές σε ηλεκτρονικά καταστήματα που τηρούν λογαριασμό σε τράπεζες του εξωτερικού.

Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις.....

Φιλιατρά: Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης μαγαζιών στον πεζόδρομο

Εξιχνιάστηκε από την ασφάλεια Καλαμάτας η υπόθεση με την διάρρηξη αρκετών καταστημάτων στον πεζόδρομο και αλλού στα Φιλιατρά που έγινε τα ξημερώματα της 30ης Απριλίου 2015.

Σύμφωνα με πληροφορίες .....

Φιλιατρά: Μετανάστες παραβιάζουν πίνακα ρεύματος στην πλατεία για φόρτιση κινητών.

Ξέφραγιο αμπέλι έχει καταντήσει ο πίνακας ηλεκτροφωτισμού που βρίσκεται δίπλα από το Ηρώο στην πλατεία των Φιλιατρών.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μετανάστες .....

ΤΕΘ: Η φαλακρή τραγουδίστρια αύριο στους Γαργαλιάνους

Μια σουρεαλιστική κωμωδία όπου δύο ζευγάρια, μία υπηρέτρια και ένας πυροσβέστης μπλέκονται σε ένα αλαλούμ επικοινωνίας με ανατρεπτικούς διαλόγους και καταστάσεις που καθρεφτίζουν το αδιέξοδο των ανθρώπινων σχέσεων...

Άλλα λέμε, άλλα εννοούμε, άλλα κάνουμε. Αυτήν την ασυμφωνία στη σκέψη και στο λόγο, στο λόγο και στις πράξεις που όλοι βιώνουμε γύρω μας, έρχεται να σχολιάσει η Φαλακρή Τραγουδίστρια η οποία σας καλεί να αφήσετε τη λογική στην άκρη και να την συνοδέψετε στο τρελό τραγούδι της!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ........

Δήμος Τριφυλίας: Οι Κλιματιζόμενοι χώροι για τον καύσωνα

Ο Δήμος Τριφυλίας γνωστοποιεί τους κλιματιζόμενους χώρους που θα παραμείνουν ανοιχτοί με ευθύνη των Προέδρων των Δημοτικών Διαμερισμάτων & Τοπικών Κοινοτήτων και στους οποίους οι πολίτες θα μπορούν να βρουν δροσιά λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, που αναμένονται το επόμενο 24ωρο 28/07/2015 :