Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

«Να τι έκανε για την Ελλάδα η συμμετοχή στο ευρώ»

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος στο Φιλιτρά News

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και ενημερωτική ανάλυση του Andre Tartar δημοσιεύει η ιστοσελίδα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να την διαβάσουν προσεκτικά όσοι συμπατριώτες γνωρίζουν Αγγλικά ή να ζητήσουν από κάποιο μέλος της οικογένειάς τους που γνωρίζει Αγγλικά να τους την μεταφράσει.
Με μια λακωνική αλλά καυστική εισαγωγική παράγραφο ο .......

Φιλιατρά: ΜΕ ΤΟ MYNΗΜΑ: «YOU ’LL ALWAYS MISS 100% OF THE SΗOTS YOU DON’T TAKE» ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ 1Ο BASKETBALL CAMP ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ

Με το μήνυμα «πάντα θα χάνεις το 100% των ευκαιριών που δεν παίρνεις» έκλεισε το 1ο Basketball Camp της Εράνης τη Παρασκευή 17/7/2015. Χαρά, διασκέδαση, ελπίδα για το μέλλον είναι αυτά που νιώσαμε ανάμεσα στα 35 παιδιά που πήραν μέρος αυτές τις δύο εβδομάδες.
Οι παράγοντες του τμήματος καλαθοσφαίρισης ελπίζουν πάντα με τη βοήθεια των γονέων, αυτό το camp να είναι η απαρχή για τη δημιουργία των ακαδημιών που τόσο λείπουν από τη πόλη ώστε όλοι μικροί και μεγάλοι να νοιώσουν τα θετικά που προσφέρει ο αθλητισμός.

Ας αρπάξουμε λοιπόν και εμείς αυτήν την ......

Το σχέδιο Grexit που θα έβγαζε… τα τανκς στην Αθήνα!

Στον 13ο όροφο του κτιρίου Βerlaymont στις Βρυξέλλες , φυλάσσεται σε ειδικό δωμάτιο ασφαλείας και μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο το σχέδιο της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Όπως αποκαλύπτει .....