Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

23η ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΕΔΑ «ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ»

mail google comΟ Σύλλογος Αυλωνιτών Τριφυλίας, όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 23 χρόνια διοργανώνει την διάβαση του ποταμού Νέδα στην μνήμη του συγχωριανού μας και τελευταίου προέδρου της Κοινότητος Αυλώνος, Σωτήρη Λαμπρόπουλου, που πρώτος εκείνος μας γνώρισε τη σπάνια ομορφιά της Νέδας.

Χρόνο με τον χρόνο το ποτάμι προσελκύει όλο και μεγαλύτερο πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα. Ως πολιτιστικός σύλλογος, για εμάς αποτελεί προτεραιότητα να διοργανώνουμε εκδηλώσεις με σεβασμό στην τέχνη, την λαϊκή παράδοση και την φυσική ομορφιά της περιοχής.
Εργαζόμαστε ώστε να........

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε σήραγγες της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, λόγω εκτέλεσης δοκιμών στα συστήματα αυτοματισμού και εγκαταστάσεων των σηράγγων και μετρήσεων φωτεινότητας οδοφωτισμού.

Αναλυτικά: .........

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 13 Ιουλίου έως και 19 Ιουλίου 2015 εφημερεύει το φαρμακείο:

Άλκης Ξύγκας

Tηλ: 2761 0 33 560

Κιν. 697 76 92 544

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας μaε κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Τσίπρας: Παλέψαμε για μια συμφωνία, ώστε να σταθεί ο λαός στα πόδια του

Ο Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του μετά τη Σύνοδο Κορυφής έκανε λόγο για μια δύσκολη συμφωνία, η οποία όμως ήταν απαραίτητη για να μείνει όρθια η χώρα.

Μεταξύ άλλων είπε ο Πρωθυπουργός:......

«Λευκός καπνός» και συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής! – Μέρκελ: 86 δισ. ευρώ το πρόγραμμα

Πάνω από 17 ώρες κράτησε η Σύνοδος Κορυφής των χωρών της ευρωζώνης που διακόπηκε τέσσερις φορές, καθώς υπήρχαν πολλά αγκάθια που έπρεπε να επιλυθούν.

Τελικά επιτεύχθηκε συμφωνία γύρω στις 09.30 το πρωί με το ΔΝΤ να παραμένει στο ελληνικό πρόγραμμα. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο Βέλγος πρωθυπουργός και ο εκπρόσωπος του Νίκου Αναστασιάδης, ενώ τη συμφωνία επιβεβαίωσε και ο Ντόναλντ Τουσκ που τόνισε ότι η Ελλάδα οδεύει προς το πρόγραμμα του ESM με σημαντικές μεταρρυθμίσεις και χρηματοοικονομική βοήθεια.

Όσον αφορά τα 50 δισ. ευρώ τελικά αποφασίστηκε η έδρα του ........

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Ιουλίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα