Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Φιλιατρά: Η Ελενα Ψαρρέα μίλησε στην πλατεία υπερ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής [ Video ]

Την τοποθέτηση της υπέρ του ΟΧΙ που πρέπει να ψηφίσουν οι πολίτες στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου, μίλησε σήμερα το μεσημέρι σε λιγοστούς παρευρισκόμενους στην πλατεία των Φιλιατρών η Βουλευτής ( (ή Βουλεύτρια όπως η ίδια αυτοαποκαλείται) του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ψαρρέα.

Η κ. Ψαρρέα, στην .....

Οδηγίες προς τους ψηφοφόρους για το δημοψήφισμα της Κυριακής

Στις 7 το πρωί της Κυριακής θα ανοίξουν οι κάλπες για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, στο οποίο οι πολίτες καλούνται να πάρουν θέση επί ερωτήματος σχετικά με τις προτάσεις των θεσμών προς την ελληνική κυβέρνηση.

Οι εκλογείς ψηφίζουν .....

«Πάγωσε» η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Η επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων πάγωσε τις πληρωμές προς το Δημόσιο, αλλά και τη διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων.

Μόλις 2,55 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις σε σύνολο 5,8 εκατομμυρίων έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα στο Taxis, με τις ......

Ομολογία Τσακαλώτου: Πήγαμε σε δημοψήφισμα γιατί η συμφωνία δεν θα περνούσε από τη Βουλή

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στον ΣΚΑΙ παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση πήγε σε δημοψήφισμα, επειδή η συμφωνία δεν θα περνούσε από τη Βουλή.

«Πάμε σε δημοψήφισμα γιατί η συμφωνία δεν περνούσε από την Βουλή και θα έπεφτε η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι θα χανόταν αρκετός καιρός με τις εκλογές, ενώ με το δημοψήφισμα θα χρειάζονταν μόλις μόλις λίγες μέρες.

Επίσης, άφησε να εννοηθεί ότι θα ήταν καλύτερα να γινόταν δημοψήφισμα πριν από ένα μήνα, όταν απάντησαν οι Θεσμοί με ένα 5ασέλιδο στην κυβέρνηση, μια απάντηση που την έκρινε ως ανέντιμη η κυβέρνηση.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Ιουλίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα