Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Φιλιατρά: Φεστιβάλ Δράσεων και Πολιτισμού από το Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού



Διοργανώνουμε και φέτος, για τρίτη χρονιά, το φεστιβάλ Δράσεων και Πολιτισμού στην παλιά Λαϊκή Αγορά. Την πρώτη μέρα, 16 Αυγούστου θα έχουμε ρεμπέτικη βραδιά και αφιέρωμα σε Λαϊκούς φιλιατρινούς Ποιητές (Αν ξέρετε κάποιους να μας τους υποδείξετε).

Τη δεύτερη μέρα θα διοργανώσουμε γαστρονομική βραδιά. Κοπέλες ή .....

Φιλιατρά: Ημερίδα για την φυτοπροστασία των κηπευτικών στην Τριφυλία

Ημερίδα για την φυτοπροστασία των κηπευτικών στην Τριφυλία Προκλήσεις και μέλλον θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2015 και ώρα 9 π.μ στα ιλιατρά στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο.

Η Ημερίδα διοργανώνεται από την Ελληνική Φυτοπαθολογική Εταιρία, την Περιφέρεια Πελοποννήσου - Π.Ε. Μεσσηνίας, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Τριφυλίας

Το πρόγραμμα της ημερίδας είναι το ακόλουθο:.........

Δωρεάν διόδια και ρήτρα ανάπτυξης για να αναθεωρηθεί το Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα

Όρους και προϋποθέσεις για να αναθεωρεί η σύμβαση του Μορέα από τη βουλή βάζει το υπουργείο Υποδομών θέτοντας ως προαπαιτούμενα δύο ζητήματα. Το πρώτο είναι να προχωρήσουν οι παραχωρησιούχοι σε ελεύθερες διελεύσεις για τους μόνιμους κατοίκους και το δεύτερο να υπάρξει ρήτρα ανάπτυξης, βάσει της οποίας θα καθορίζεται η τιμολογιακή πολιτική.

Η σύμβαση για το ......

Δήμος Τριφυλίας: 37 Θέσεις εποχικού προσωπικού με 8μηνες συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου [ 2 Συνημμένα ]

Από τον Δήμο Τριφυλίας κυκλοφόρησε η προκήρυξη για την πλήρωση 37 θέσεων εποχικού προσωπικού με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου διάρκειας 8 μηνών.

Οι θέσεις που προκηρύσσονται είναι:

Φιλιατρά - Πυρσός: Το πρόγραμμα προβολών του θερινού κινηματογράφου.



Από τον Μορφωτικό Σύλλογο Φιλιατρών "Ο Πυρσός" ανακοινώθηκε το παρακάτω πρόγραμμα θερινών προβολών της κινηματογραφικής λέσχης.
Όπως κάθε Καλοκαίρι, έτσι και φέτος, οι προβολές θα γίνουν στο αίθριο του Δημαρχείου Φιλιατρώ, όπως πάντα κάτω από τα αστέρια σε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της 7ης τέχνης.

Αναλυτικά οι ταινίες που θα προβληθούν είναι: .......

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ 2015 Δειτε τα από το Υπουργείο παιδείας

Τέλος παίρνει την Τρίτη η αγωνία χιλιάδων υποψήφιων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας καθώς αναμένεται από λεπτό σε λεπτό να ανακοινωθούν από το υπουργείο παιδείας οι βαθμολογίες στα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Οι Υποψήφιοι μπορούν .....

Φιλιατρά: Ημερίδα της ΡΑΚΙ Τριφυλίαςγια τα απορρρίματα

Ημερίδα με θέμα "Απορρίμματα: Μόνη λύση μία αποκεντρωμένη διαχείριση με τους πολίτες συμμέτοχους" διοργανώνει στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο στα Φιλιατρά το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:30 η Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας.

Σκοπός της ημερίδας η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων που έχει καταθέσει η ΡΑΚΙ στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας και την τοπική κοινωνία αλλά και η ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα της αποκεντρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με πρωταγωνιστή τον δημότη και με .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 23ης Ιουνίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα