Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΑΟ Κυπαρισσίας: Μέσω ιστοσελίδας και Facebook έμαθε ο Μαντζούνης οτι απολύθηκε

Μέσω ιστοσελίδας και Facebook έμαθε ο προπονητής του ΑΟ Κυπαρισσίας την ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας για την απόλυση του γεγονός που απο την απάντηση που έδωσε μάλλον του προξένησε έκπληξη.

Η Ανακοίνωση του ΑΟΚ:

Κλήρωση Τζόκερ 18/6/2015 και Διαλογή

Μόλις βγήκαν από την κληρωτίδα οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ.

Στην σημερινή κλήρωση το ποσό των δύο εκατομμυρίων διακοσίων χιλιάδων ευρώ (2.200.000) αναμένουν τον νικητή ή τους νικητές..

Οι τυχεροί αριθμοί είναι:

Δημοσκόπηση: ΣΥΡΙΖΑ πρώτος και με διαφορά, αλλά καλύτερη κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Μπορεί στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει πολύ μεγάλο προβάδισμα, ωστόσο οι πολίτες πιστεύουν ότι θα ήταν καλύτερη μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ενώ την ίδια ώρα απαντούν ότι η σημερινή κυβέρνηση βρίσκεται μακρυά απ' τις προεκλογικές της εξαγγελίες.

Στη δημοσκόπηση του .....

Ραγδαία επιδείνωση με καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Κακοκαιρία το απόγευμα στην Αττική

- Σε ισχύ έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ
- Που θα εκδηλωθούν ισχυρά φαινόμενα με υδροστρόβιλους τις επόμενες ώρες
- Καταιγίδες στην Αττική από το απόγευμα
- Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία
- Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

Μια σφοδρή για την εποχή κακοκαιρία επηρεάζει ήδη τη χώρα από ..........

Η χειρονομία της Τρέμη προς τον Ευαγγελάτο για να "κόψει" τον Γλέζο όταν αυτός μίλησε για τους Τραπεζίτες (video)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δώσει κανείς ένα τέλος σε μια τηλεοπτική συνομιλία που δεν πάει όπως την θέλεις. Κάποιοι από αυτούς είναι ιδιαίτερα «ευγενικοί» όσο και χαρακτηριστικοί.

Έναν από αυτούς τους .....

Άλλο ένα Eurogroup χωρίς συμφωνία

Άλυτος ο «γόρδιος δεσμός» της διαπραγμάτευσης - Xωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε το Eurogroup - Mόνη ελπίδα οι επαφές των Ευρωπαίων αξιωματούχων με τον Αλέξη Τσίπρα μέσα στο Σαββατοκύριακο - Ανεπιβεβαίωτες ......

Την έχωσε την μύνηση του Στουρνάρα η Ραχήλ Μακρή

Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, όπως είχε προαναγγείλει χθες.
Αναφερόμενη στον ......

Επίθεση Μπέου σε Παπανδρέου:: "Απατεώνα κατέστρεψες τη χώρα" (video)

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης σε γνωστό ξενοδοχείο του Βόλου, όταν, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντηση στελεχών του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. με τον πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στο σημείο εμφανίστηκε και ο πρώτος πολίτης του Βόλου, Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, όπως ......

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!! Η ΝΔ κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τους απλήρωτους εργαζομένους της!

Κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αναφέρονται στους απλήρωτους εργαζομένους της ΝΔ, που βρίσκονται στα... κάγκελα ζητώντας τα δεδουλευμένα τους, ανέφεραν ότι θύματα της εσωτερικής στάσης πληρωμών που κήρυξε η ......

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις ΙΚΑ και Δημοσίου Ιουλίου 2015

Την Δευτέρα 29 Ιουνίου θα δουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι συνταξιούχοι τις συντάξεις του Δημοσίου για τον μήνα Ιούλιο 2015 σύμφωνα μεα ανακοίνωση που εξεδώθθη από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Παράλληλα την .........