Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Πανικός στους δανειστές από τη στρατηγική Τσίπρα

Συμβιβαστική λύση αναζητά τώρα ο Γιουνκέρ – Προκλητική και αδιάλλακτη στάση από Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ

Έντονος προβληματισμός επικρατεί σε Βρυξέλλες και Βερολίνο για το ελληνικό ζήτημα.
Η αποφασιστική στάση .....

Κωνσταντοπούλου: Ο Γιούνκερ αξιώνει την υποταγή του ελληνικού λαού

Επίθεση κατά του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εξαπέλυσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την ομιλία της στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους, στην οποία θα παρουσιαστούν τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των εργασιών της.

«Ο κ. Γιούνκερ ....

“Εξέγερση” εργαζομένων στα γραφεία της ΝΔ! Ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Οι "Εθνοσωτήρες της ΝΔ" έχουν απλήρωτους τους εργαζομένους τους.

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού, όταν απλήρωτοι εργαζόμενοι του κόμματος μπήκαν στο γραφείο του κ. Τσιμάρα για να ζητήσουν τα δεδουλευμένα 5 μηνών.

Πληροφορίες αναφέρουν ......

Capital Control: Τι σημαίνει για τους πολίτες ο έλεγχος κεφαλαίων και ο περιορισμός αναλήψεων

Στη σκιά των αυξημένων εκροών που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες από το τραπεζικό σύστημα και οι οποίες αθροίζονται στα 850 εκατ. -300 εκατ. τη Δευτέρα και 550 εκατ. ευρώ χθες- συνεδριάζει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Στην τακτική .......

Ο Σύλλογος Φίλων Δικτύου Ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης καταγγέλει την ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας για εμπολοκή της στην επιλογή ασθενών

Ο Σύλλογος Φίλων του Δικτύου Ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης κατάπληκτος παρακολουθεί τελευταία να “ξεδιπλώνεται” εκδήλωση προληπτικής Ιατρικής απευθυνόμενη σε άπορους και βασισμένη σε γραμματειακή υποστήριξη από την ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, μέσω του ιδιωτικού τηλεφώνου του κυρίου Σαμαρά.

Η εκδήλωση αυτή .....

Σφαλιάρα απο Κωνσταντοπούλου σε Στουρνάρα. Του επέστρεψε την έκθεση ως “απαράδεκτη”

Στην πρωτοφανή κίνηση να επιστρέψει την ενδιάμεση έκθεση της νομισματικής πολιτικής 2014- 2015, ως “απαράδεκτη” προχώρησε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπολύοντας σφοδρότατη επίθεση κατά του διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

“Πρόκειται για .....

«Φακελώνονται» τραπεζικοί λογαριασμοί δάνεια και ασφαλιστήρια

Στο μικροσκόπιο των διασταυρώσεων της ΓΓΔΕ μπαίνουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί που ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ κίνηση χρέωσης είτε συνολική ετήσια κίνηση πίστωσης αλλά και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια καθώς και τα δάνεια που αποπληρώνουν οι δανειολήπτες για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής

Σύμφωνα με εγκύκλιο .....

Συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα απο την πρωτοβουλία «Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας»

Την στιγμή που οι συνομιλίες μεταξύ Αθήνας και δανειστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με προσπάθειες να καταβάλλονται και από τις δύο πλευρές προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο, ομάδα πολιτών καλεί μέσα από το διαδίκτυο σε συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος με κεντρικό σύνθημα «παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας, γκρεμίζουμε τη λιτότητα».

Όπως αναφέρεται ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Ιουνίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα