Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Απάντηση ΕΡΤ σε ΝΔ: Δεσμευόμαστε για αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση

Σε ανακοίνωση-απάντηση σε αυτή της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε η ΕΡΤ, τονίζοντας ότι “η ΕΡΤ δεσμεύεται για αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας θα διαπιστώσει ότι η δέσμευση αυτή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης θα γίνει πράξη”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ: ......

Απάντηση Μαντά στον Αλευρά:

Η αγωνιώδης προσπάθεια του κ. Αλευρά ώστε να στεφθούν επιτέλους με επιτυχία οι κατατακτήριες εξετάσεις του στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι παραπάνω από εμφανής. Όπως και το γεγονός ότι επιθυμεί να βρει το νέο πολιτικό μέντορά του στο πρόσωπο του κ. Πετράκου.

Θα ήταν όλα καλά, αν ......

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Πολυτέκνων Τριφυλίας για τις μεταγραφές των πολύτεκνων Φοιτητών

Με αφορμή τις επικείμενες αλλαγές στο τρόπο που θα γίνονται οι μεταγραφές των φοιτητών απο σχολή σε σχολή, ο σύλλογος πολυτέκνων Τριφυλίας, θέλει να εκφράσει την διαμαρτυρία του γιατί για μια ακόμα φορά οι πολύτεκνες οικογένειες δοκιμάζονται.

Σε μιαν εποχή ......

Κομματικός “πατριωτισμός” και Αυτοδιοικητικό καθήκον

Μερικά πράγματα στη ζωή μας εξακολουθούν -ακόμα και μέσα στις δυσκολίες των καιρών που ζούμε- να μην είναι αυτονόητα, παρ’ ότι θα έπρεπε. Χωρίς να έχουμε παραδειγματιστεί, εξακολουθεί η Αυτοδιοίκηση -είτε πρόκειται για ΟΤΑ, είτε για Περιφέρειες- σε πολλές περιπτώσεις να είναι σφιχτά προσδεμένη στο κομματικό άρμα.

Υπάρχει άραγε κανείς, ακόμα ......

Ευρωζώνη και Ε.Ε.: η Ελλάδα σύγχρονος Σαμψών;

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος στο Φιλιτρά News

Αποφάσισα να τοποθετηθώ δημόσια ανακόπτοντας ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ την Αποχή μου από την «μπλογκόσφαιορα» καθώς φρονώ ότι βρισκόμαστε σε ιστορικά ανεπανάληπτο σταυροδρόμι λήψης αποφάσεων που θα κρίνουν το μέλλον μας ως Έθνους και Λαού.

Αρχίζει να διαφαίνεται .......

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Το νέο 15μελές συμβούλιο

Νεο Διοικητικό Συμβούλιο έχει από χθες η ομάδα της Εράνης.

Τα ονόματα που αποτελούν το Νέο Δ.Σ είναι:

Πρόταση της Αντωνίας Μπούζα προς την Δμοτική αρχή Μεσσήνης Δημοτική για αξιοποίηση του αεροδρομίου της Τριόδου

Ένα επιπλέον συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου Μεσσήνης που μπορεί να ενισχύσει το τουριστικό προφίλ του Δήμου, είναι και το αεροδρόμιο της Τριόδου .
Το υπάρχον στην περιοχή μας αεροδρόμιο Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος , με τη σωστή αναπτυξιακή στόχευση και επιμονή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αρχίζει και καταγράφεται στα αεροδρόμια με την αλματώδη αύξηση δρομολογίων και διεθνούς ενδιαφέροντος , με προσεγγίσεις μεγάλων αεροπορικών εταιριών και άλλων χαμηλού κόστους από όλη την Ευρώπη.

Ο Δήμος Μεσσήνης, είχε αιτηθεί στο παρελθόν από το Υπουργείο ......

"Στράβωσαν" στην ΝΔ με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Πικρόχολη ανακοίνωση για ακομμάτιστη νέα ΕΡΤ

Δεν τους έκατσε και πολύ καλά στην ΝΔ η επαναλειτουργία της ΕΡΤ και βρήκαν ευκαιρία να ρίξουν χολή στην πρώτη κι όλας μέρα επαναλειτουργίας της.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο τύπου του κόμματος κάνουν λόγο για ακομμάτιστη νέα ΕΡΤ από την οποία πρώτη μέρα πέρασαν Υπουργοί και Υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και για προπαγάνδα της κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση του Γραφείου τύπου αναφέρει:......

Τα τελευταία δευτερόλεπτα της ΝΕΡΙΤ και τα πρώτα λεπτά της ΕΡΤ1 [ VIDEO ]

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ

Δύο χρόνια μετά το μαύρο στην ΕΡΤ και τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ, η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, εκπέμπει και πάλι στους τηλεοπτικούς δέκτες από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε .....

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα προγράμματα Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ – Όλες οι λεπτομέρειες

Δωρεάν διακοπές, εκδρομές, βιβλία και προβολές

Ξεκινά την Πέμπτη και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 30 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας του 2015.

Η υποβολή αιτήσεων ......

Έσκασε η «βόμβα» του ΣτΕ για τις συντάξεις – Αντισυνταγματικές οι περικοπές – Μούδιασμα στην κυβέρνηση

Δημοσιονομική βόμβα ενός δισ. ευρώ «έσκασε» το Συμβούλιο της Επικρατείας στα χέρια της κυβέρνησης, αφού δημοσιεύθηκαν 4 αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου με τις οποίες κρίνονται αντισυνταγματικές οι περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις που επιβλήθηκαν με νόμο το 2012 στον ιδιωτικό τομέα.

Με μικρή πλειοψηφία (με 14 ψήφους έναντι 11) οι ανώτατοι δικαστές .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Ιουνίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα