Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Κλήρωση Τζόκερ 28/5/2015 και Διαλογή

Μόλις βγήκαν από την κληρωτίδα οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ.

Στην σημερινή κλήρωση το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ (7.415.000) ευρώ αναμένουν τον νικητή ή τους νικητές.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι:

Ντίνα Νικολάκου: Ο κ. Πετράκος θα πρέπει να σταματήσει να παριστάνει το ρόλο του «επαναστάτη χωρίς αιτία» και του «πατερούλη» των Πελοποννησίων και των Μεσσήνιων.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου τόνισε σχετικά με τη δήλωση του κ. Πετράκου τα εξής:
«Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και Βουλευτής Μεσσηνίας του Σύριζα κ. Πετράκος για μία ακόμη φορά, αντί να προτείνει λύσεις στα προβλήματα των Πελοποννησίων και των Μεσσηνίων πολιτών, χρησιμοποιεί την προσφιλή του τακτική του «ψέματος και του λαϊκισμού» προκειμένου να βάλλει εναντίον του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και της Περιφερειακής αρχής.

Ξεχνά ο ίδιος ότι .......

Πέτρος Τατούλης «Κανείς δεν μπορεί να πειράξει το έργο της Περιφέρειας»

«Να μη διανοηθεί κανείς να πειράξει το έργο της Περιφέρειας» τόνισε ρητά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για το έργο της Ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ιωάννη Τσιρώνη, και ......

Φιλιατρά Το θερινό ωράριο στα Βενζινάδικα

Με την αριθμ.Φπρατ/2125/26-5-2015 Απόφαση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με θέμα:
« Εκ περιτροπής διανυκτέρευση για τις καθημερινές, Κυριακές και αργίες, καθώς και εκ περιτροπής ημερήσια λειτουργία κατά τις Κυριακές και αργίες των πρατηρίων πώλησης υγρών καυσίμων Ν. Μεσσηνίας, κατά τη θερινή περίοδο από 01-05-2015 έως 30-09-2015», καθορίζεται η λειτουργία αυτών, όπως οι συνημμένες καταστάσεις, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της εν λόγω απόφασης, σύμφωνα με την εισήγηση του Σωματείου Bενζινοπωλών Ν. Μεσσηνίας « Ο ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ» ως εξής:

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας

Μετά τις διενεργηθείσες αρχαιρεσίες στις 17-05-2015, με τη συμμετοχή της συντρiπτικής πλειοψηφίας των Συλλόγων της Τριφυλίας, οι εκλεγέντες σύμβουλοι συνήλθαν στις 26-05-2015 στα γραφεία της Ομοσπονδίας και συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο σε σώμα ως εξής:

ΑΒ Βασιλόπουλος. Προσφορές από 28 Μαΐου έως 10 Ιουνίου 2015 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ





ΑΒ FOOD MARKET ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Π.Γ. Αλεξανδρόπουλος Μ.Ε.Π.Ε.
1ο Χιλιόμετρο Εθνικής οδού Φιλιατρών - Κυπαρισσίας
Τηλ: 2761 0 33835

Δείτε παρακάτω το φυλλάδιο προσφορών .........

Βάλε την ημερομηνία γέννησής σου και βρες την ερωτική σου ταυτότητα

Μια απλή ημερομηνία γέννησης μπορεί να αποκαλύψει πολλά...

Είναι η ημερομηνία γέννησης, που κατά καιρούς γίνεται ο αποφασιστικός παράγοντας για το ποια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα σου. Έτσι, για να δεις μια ανάλυση πιο αληθινή για τον εαυτό σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να υπολογίσεις τον αριθμό γέννησης σου, προσθέτοντας τα ψηφία στην ......