Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Τσίπρας: Την επόμενη Δευτέρα ανοίγει η ΕΡΤ

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον νέο πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή και τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη, από τους οποίους ζήτησε μια ΕΡΤ αντικειμενική, όχι φερέφωνο της εκάστοτε κυβέρνησης.

Ανέφερε η ΕΡΤ .....

ΔΕΗ: Διακοπή ρεύματος αύριο Τετάρτη 19 Μαΐου. Δείτε τις περιοχές

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 Μαΐου 2015 και από ώρα 12:30 έως 15:00 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις παρακάτω περιοχές:.....

Φιλιατρά: Προληπτική οδοντιατρική εξέταση και παιδιατρικός εμβολιασμός στο Κέντρο υγείας

Οι Γιατροί του Κόσμου, με τη στήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative) και κατόπιν πρόσκλησης του Δήμου μας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας και πιστοί στην ιδέα πως η υγεία αποτελεί πανανθρώπινο δικαίωμα, θα βρίσκονται στα Φιλιατρά το Σάββατο και την Κυριακή, 23 & 24 Μαΐου 2015.
Κινητή μονάδα της ....

Στο 21% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, παρά τη… φθορά της κυβέρνησης!

Νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ αποτυπώνει την… κούραση των πολιτών από την παρατεταμένη καθυστέρηση στη συμφωνία με τους εταίρους, ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί πολύ μεγάλο προβάδισμα έναντι της ΝΔ.

Η Νέα Δημοκρατία .....

Δημοτικότητα αρχηγών: Σταθερά πίσω από τον Κουτσούμπα ο Σαμαράς… απειλείται και από τον Βενιζέλο!

Οι θετικές γνώμες για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ έπεσαν στο 50%, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως… απειλείται ιδιαίτερα από κάποιον αντίπαλό του.

Κι αυτό γιατί .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 19ης Μαΐου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα

«Μούσκεμα» ο τόπος στην παιδική χαρά, αλλά και τα… παιδάκια κάθε απόγευμα

Αντιδράσεις, διαμαρτυρίες και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στα Φιλιατρά η φαεινή ιδέα, προφανώς κάποιου φωστήρα του Δήμου Τριφυλίας, να ποτίζουν κάθε απόγευμα την πρασινάδα στη μία και μοναδική παιδική χαρά της πόλης, στην κεντρική πλατεία, με συνέπεια να γίνεται «μούσκεμα» ο τόπος, αλλά και τα παιδάκια! Το πότισμα της πρασινάδας στην παιδική χαρά, τις .......