Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΑΒ Βασιλόπουλος. Προσφορές από 14 έως 27 Μαΐου 2015 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ





ΑΒ FOOD MARKET ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Π.Γ. Αλεξανδρόπουλος Μ.Ε.Π.Ε.
1ο Χιλιόμετρο Εθνικής οδού Φιλιατρών - Κυπαρισσίας
Τηλ: 2761 0 33835

Δείτε παρακάτω το φυλλάδιο προσφορών .........

Γαργαλιάνοι: Με χοντρό σύρμα έκοψε τον λαιμό της σκυλίτσας [ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ]

Στον κτηνίατρο του Γιάννη Μαρκόπουλο στην Κυπαρισσία μεταφέρθηκε η σκυλίτσα που περιφερόταν για καιρό στους Γαργαλιάνους με τον λαιμό της κομμένο από το χοντρό σύρμα που κάποιος άθλιος άνθρωπος είχε σφίξει γύρω από τον σβέρκο της.

Το ζώο περιφερόταν ......

Παρουσίαση Βιβλίου "Τα τραγούδια μου" από τον Φιλιατρινό Βασίλη Παπαδόπουλο

Το βιβλίο του με τίτλο "Τα Τραγούδια μου" θα παρουσιάσει την Κυριακή 24 Μαϊου 2015 και ώρα 20:00 στο Θέατρο Βέμπω ( Καρόλου 18 Μεταξουργείο) Ο Φιλιατρινής Καταγωγής στιχουργός Βασίλης Παπαδόπουλος.

Το Βιβλίο θα προλογίσει .....

ΣτΕ: Συνταγματικές οι ρυθμίσεις για νομιμοποίηση αυθαιρέτων

Συνταγματικές και νόμιμες έκρινε το Συμβούλιο Επικρατείας τις ρυθμίσεις του νόμου για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων. Ο νέος νόμος 4178/2013, πλην μιας διάταξης, που όμως ήδη απαλήφθηκε με τροπολογία κατόπιν παρότρυνσης του δικαστηρίου, κρίθηκε ότι κινούνται εντός συνταγματικών ορίων.

Ο συγκεκριμένος .......

Απόφαση βόμβα του ΣτΕ. Οι πολίτεςμπορούν να κατάσχουν χρήματα του Δημοσίου

Οι πολίτες μπορούν να προβαίνουν σε κατασχέσεις χρημάτων του Δημοσίου, ακόμα και από τα Ταμεία των εφοριών, παρέχει με απόφασή του το Συμβούλιο της Επικρατείας, επισημαίνοντας ωστόσο ότι προϋπόθεση για τη δυνατότητα αυτή αποτελεί να μην τίθεται σε κίνδυνο η εκτέλεση του προϋπολογισμού του κράτους.

Η αυξημένη, .....

Η κυβέρνηση επανασχεδιάζει το νομοθετικό πλαίσιο για τα επιμελητήρια

Τον συνολικό επανασχεδιασμό του νομοθετικού πλαισίου λειτουργίας, αποστολής και ρόλου των επιμελητηρίων προωθεί η κυβέρνηση "με στόχο την ισχυροποίηση τους με αναπτυξιακό σχεδιασμό, με την ενδυνάμωση της δημοκρατικής λειτουργίας και τη δυναμική.......

395 ακτές με «Γαλάζια Σημαία» για το 2015. Μαζί και ο Αϊ λαγούδης Κυπαρισσίας και το Καλο Νερό

Ψηλά στη λίστα με τις περισσότερες βραβευμένες ακτές με γαλάζια σημαία βρίσκεται η Ελλάδα.

Με 395 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει την 3η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 50 χώρες. Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.468 ακτές και 695 μαρίνες σε όλο τον κόσμο.
Γίνεται προσπάθεια, σε συνεργασία με αρμόδιους θεσμικούς φορείς, να .....

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση για το μέλλον της ομάδας


Το Δ.Σ. της ομάδας, αντιλαμβανόμενο την δυσχερή θέση που βρίσκεται η ομάδα της πόλης μας και έχοντας στόχο την επόμενη μέρα του Φιλιατρινού ........

Γαργαλιάνοι: Ενημερωτική συζήτηση για το Γαργαλιάνοι - Ρωμανού

Στις 16/05/2015 και ώρα 16.00 μ.μ. στη Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση, παρουσία του κ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και των κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών Μεσσηνίας, με θέμα τη διάνοιξη του δρόμου Γαργαλιάνοι – Ρωμανού.

Καλούνται να .......

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα και παράταση στο Ε9 2015 με τροπολογία

Με τροπολογία την οποία κατέθεσε στη Βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, ορίζεται ότι σε περίπτωση άρσης ακινησίας οχήματος, αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας εντός του έτους, τα τέλη κυκλοφορίας 2015 καταβάλλονται πριν την επιστροφή των πινακίδων, αναλογικά, για ......

Αβραμόπουλος: ΑΥΤΑ είναι τα μέτρα της ΕΕ για το μεταναστευτικό [ Video ]

«Είμαστε αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα στη Μεσόγειο» δήλωσε από το Λουξεμβούργο ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μαζί με την Ύπατη εκπρόσωπο της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι, λίγο μετά το έκτακτο Συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών και Εσωτερικών της ΕΕ.

Ο Δ. Αβραμόπουλος παρουσίασε το σχέδιο δράσης δέκα σημείων, το ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Μαΐου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα