Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΔΕΗ: Διακοπή ρεύματος αύριο Τετάρτη 22 Απριλίου. Δείτε τις περιοχές.

Από έξοδο Φιλιατρών έως είσοδο Γαργαλιάνων.

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 και από ώρα 09:00 έως 14:00 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις παρακάτω περιοχές:.....

Ψήφισμα- απόφαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ για την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων στην Τράπεζα της Ελλάδας

Η ΚΕΔΕ ζητά απόσυρση της Π.Ν.Π., ειλικρινή διάλογο για να αναζητηθούν κοινά αποδεκτές λύσεις

Καλεί τους δήμους να μην εφαρμόσουν όσα προβλέπει η Π.Ν.Π. μέχρι τη σύγκλιση του τακτικού συνεδρίου στις 7-9 Μαΐου


Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ με ......

«Σιωπή των αμνών» από τον Β. Κοζομπόλη αλλά και απειλές από το περιβάλλον του!

ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ «ΠΑΡΑΓΚΑΣ»

ΕΝΩ συνεχίστηκε και χθες η πληρωμένη προπαγάνδα της «παράγκας» κατά της «Ενωσης Μεσσηνίας» με στόχο την προσέλκυση πελατών για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων, άκρα του τάφου σιωπή από τον Βασίλη Κοζομπόλη, οποίος δεν απάντησε στα παλιά και τα νέα (χθεσινά) ερωτήματα της «ΦΩΝΗΣ».

Κι ενώ απάντηση περιμέναμε, .......

ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ

Του Γιάννη Ανδρουλιδάκη
εκπαιδευτικού στο 3ο Γυμνάσιο Καλαμάτας


Αμέσως μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των περιφερειακών διευθυντών ακολούθησε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων σχετικά με τα κριτήρια και γενικότερα τον τρόπο επιλογής τους. Η κριτική στις αποφάσεις εκείνων που μας κυβερνούν κάθε φορά είναι και αναγκαία και επιβεβλημένη. Δεν είχα καμία πρόθεση να ασχοληθώ αυτήν την περίοδο με θέματα του Υπουργείου Παιδείας.

Όμως ένα από τα πολλά δημοσιεύματα το οποίο ξεφεύγει από τα όρια της κριτικής και γίνεται κακόβουλο και προκλητικό με οδηγεί στη σημερινή μου παρέμβαση.
Ο τίτλος του “Πέτρος έφυγε, ......

Φιλιατρά: Αναβιώνουν για 9η συνεχή χρονια τα Λελώνεια

Πέτρος Τατούλης: «Να ανακληθεί η ΚΥΑ για τις παραλίες και να υπάρξει συνεργασία για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο παρεμβάσεων»

Την ανάγκη να προηγηθεί διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς ώστε να καταρτιστεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο παρεμβάσεων έθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την εφαρμογή της ΚΥΑ για την παραχώρηση δικαιωμάτων χρήσης αιγιαλού, παραλίας και παράχθιας ζώνης στους ......

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας

Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών πραγματοποιήθηκε χτες 20-4-2015 συνάντηση εκπροσώπων του συλλόγου με τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας ταξίαρχο κ. Διαμαντή Μητρόπουλο.

Η συνάντηση έγινε με στόχο ......

Πέτρος Τατούλης «Η χώρα χρειάζεται ψυχραιμία, σύνεση και καθαρές αποφάσεις χωρίς δεύτερες σκέψεις» [ Ηχητική Συνέντευξη ]

Η χώρα έχει ανάγκη από ψύχραιμες φωνές τη στιγμή που βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της κρίσης της, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Alpha κ. Σπύρου Χαριτάτου σχετικά με τη διαφοροποίηση της στάσης του από τους υπόλοιπους Περιφερειάρχες και τόνισε ότι «δεν χρειάζονται κραυγές, θόρυβος, αλαζονεία και μικροκομματικές σκοπιμότητες».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, .....

Σε εφαρμογή μπαίνει η ψηφιακή υπηρεσία για τις εξετάσεις χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας ανακοινώνει ότι τίθεται σε εφαρμογή η ψηφιακή υπηρεσία για τις εξετάσεις χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

Η έναρξη λειτουργίας θα γίνει με τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της με αριθ. πρωτ. 3501/41173/14-4-2015 Κοινής .......

Η κοινωνία δείχνει στον Σαμαρά τον δρόμο της εξόδου…

Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς την πολιτική υστεροφημία του, πριν και μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θα διδάσκεται στα σχετικά εγχειρίδια του μέλλοντος ως ακραίο παράδειγμα προς αποφυγή.

Ο πρώην πρωθυπουργός .....

Στα… κάγκελα η ΚΕΔΕ για τη δέσμευση των ταμειακών διαθέσιμων

Έτοιμη για… πόλεμο με την κυβέρνηση είναι η ΚΕΔΕ αντιδρώντας έντονα στην απόφαση της να δεσμεύσει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.

Γι’ αυτό το .......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 20-4-2015 ]

Σε 3 μήνες στην κυκλοφορία η γέφυρα στο Παραδείσια - Τσακώνα

Σε διάστημα τριών μηνών περίπου αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία η γέφυρα στο τμήμα Παραδείσια- Τσακώνα του νέου αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη – Καλαμάτα, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε στο «Θ» ο διευθυντής του έργου, Νικ. Ντονάς.

Καλώς εχόντων των .......

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Προς την σωστή κατεύθυνση ο εσωτερικός δανεισμός

Η Περιφερειακή Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχοντας πλήρη γνώση των προβλημάτων της χώρας μας δεν είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία λαμβάνεται από την Ελληνική Κυβέρνηση και στοχεύει στο να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης και την επίτευξη λύσης.
Ο εσωτερικός δανεισμός που επιχειρεί η Κυβέρνηση θεωρούμε ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση, αρκεί ωστόσο να μην υποκρύπτει καταστροφικές λογικές για την Ελληνική Οικονομία, όπως λογικές κατασχέσεων και ......

Φιλιατρά: Διακοπή νερού σήμερα το πρωί

Διακοπή νερού θα γίνει σήμερα το πρωί της Τρίτης 21 Απριλίου και συγκεκριμένα από τις 09:00 έως τις 14:00.

Η διακοπή θα .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 21ης Απριλίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα