Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Χριστιανούπολη Φιλιατρών. Επίσκεψη Σαμαρά στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος [ ΦΩΤΟ + VIDEO ]


Τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Χριστιανούπολη, επισκέφθηκε το μεσημέρι -μετά το Φιλιατρινό Φράγμα- ο Αρχηγός της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας, ο οποίος τον ξενάγησε στους χώρους του Ιερού Ναού βλέποντας τις εργασίες αποκατάστασης που διήρκεσαν 6 ολόκληρα χρόνια.
Ο κ. Σαμαράς έμεινε εντυπωσιασμένος από την ξενάγηση αλλά και .....

Φιλιατρά: Ικανοποίηση Σαμαρά για την πορεία κατασκευής του Φιλιατρινού Φράγματος [ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ + VIDEO ]


Το Φιλιατρινό φράγμα επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαρ'άς.
Ο κ. Σαμαράς έφτασε στο φράγμα περίπου στην μία το μεσημέρι συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώγτη Κατσίβελα και τον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Παναγιώτη Τσίγγανο, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και Αντιπεριφερειάρχη κ. Περικλή Μαντά, και την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας κ Ελένη. Αλειφέρη.
Το παρών έδωσαν επίσης δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας, ......

ΑΜΗΧΑΝΗ Η «ΠΑΡΑΓΚΑ» ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Αναπάντητα ερωτήματα αλλά και μηνύσεις παραγωγών για πλαστογράφηση υπογραφών

ΑΙΣΘΗΣΗ προκάλεσε το χθεσινό άρθρο στη «Φ» για την Ενεργοποίηση Δικαιωμάτων της Ενιαίας Ενίσχυσης, στο οποίο καταδεικνύεται η υπεροχή της «Ενωσης Μεσσηνίας» σε αξιοπιστία και σοβαρή δουλειά κατά την υποβολή των αιτήσεων ΟΣΔΕ.

Αντίθετα για μια ακόμη φορά αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η υπονομευτική προσπάθεια της «παράγκας» του γνωστού Β. Κοζομπόλη, ο οποίος αφού χρεοκόπησε την πρώην ΕΑΣ με δάνεια και ελλείμματα, εγκατέλειψε το διάδοχο σχήμα .......

Βούτσης: Σαρωτικές αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στον Καλλικράτη

Ζήτημα αλλαγής του συστήματος εκλογής των δημοτικών και περιφερειακών αρχών πρόκειται να θέσει στο αμέσως προσεχές διάστημα η κυβέρνηση, κρίνοντας ότι το σημερινό σύστημα που διέπει την εκλογή τους είναι ακραία πλειοψηφικό και δεν επιτρέπει την πραγματική συμμετοχή και δημοκρατία. Οι αλλαγές που προτάσσονται, θα αποτελέσουν αντικείμενο ευρύτατου διαλόγου και θα γίνουν με τρόπο ώστε, αφενός να δοθεί ο απαιτούμενος......

ΟΤΕ TV: Είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε για την δορυφορική συχνότητα

Όμως, ο αρμόδιος υπουργός θα πρέπει να μας στείλει την καταλογιστική πράξη
Διευκρινίσεις σχετικά με τη λειτουργία της OTE TV έδωσε ο ΟΤΕ, με αφορμή τη δημοσίευση στη «Διαύγεια» αποφάσεων που αφορούν στην ΟΤΕ Α.Ε. για τη συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ TV, για τα έτη 2011, 2012 και 2013.

Σε ανακοίνωσή της....

Γυρίσματα σε Καλαμάτα - Ναύπλιο. Ελληνορωσική ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια

Τον προσεχή Σεπτέμβριο ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας, αφιερωμένης στον βίο και το έργο του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια και επί σειρά ετών υπουργού Εξωτερικών της ρωσικής αυτοκρατορίας.

Η ταινία «Ιωάννης Καποδίστριας» σε σενάριο και σκηνοθεσία του σκηνοθέτη Τάσου Λέρτα, θα ........

Εφορία: Αυτό είναι τα νέα έντυπα που πρέπει να συμπληρώσουν 6 εκατ. φορολογούμενοι - Προσοχή στο Ε1!

ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ενα νέο πλήρως αναμορφωμένο έντυπο Ε1 θα κληθούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν φέτος ηλεκτρονικά περίπου 6 εκατ. φορολογούμενοι. Οι φορολογικές δηλώσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015 αλλά ακόμη δεν έχει ανοίξει η ηλεκτρονική πύλη του Taxisnet.
Το νέο έντυπο είναι προσαρμοσμένο στις αλλαγές που έχουν επέλθει με το νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος και για πρώτη φορά οι φορολογούμενοι θα πρέπει να δηλώσουν αναλυτικά εισοδήματα που απέκτησαν όπως μερίσματα, παροχές σε είδος, υπεραξία από πώληση ......

Πώς αποτιμά η κυβέρνηση τις συμφωνίες με τη Ρωσία. Ποιά ειναι τα κέρδη.

Στη Μόσχα συζητήθηκε ιδιαίτερα η δυνατότητα αύξησης των εξαγωγών των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στη Ρωσική ομοσπονδία.

Υπήρξε, μάλιστα, κοινή βούληση, το επόμενο διάστημα, να ξεκινήσει η διαδικασία ίδρυσης κοινών ελληνο-ρωσικών εταιρειών, στη ρωσική επικράτεια, .......

Ευχές από τον Αγροτικό Σύλλογο Φιλιατρών

Ευχές από τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Ελένης Αλειφέρη- Καραθανάση για το Πάσχα

Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα εκπέμπουν διαχρονικά μηνύματα, μα ταυτόχρονα τόσο επίκαιρα για το σύγχρονο άνθρωπο. Μέσα από τα πάθη του Θεανθρώπου προβάλλεται η αξία της καρτερικότητας, της αντοχής, της πίστης σε ένα σκοπό, η αναμονή της Ανάστασης. Αυτό είναι το πλέον αισιόδοξο μήνυμα για την ανθρωπότητα.

Πάνω απ’ όλα όμως .......

Τα “Νέα” συνεχίζουν τον πόλεμο στον Τσίπρα

Η εντυπωσιακή μεταστροφή του Συγκροτήματος Λαμπράκη, που μέσω του “Βήματος της Κυριακής” και των “Νέων” βάλει πλέον ευθέως κατά του Αλέξη Τσίπρα, επιβεβαιώνεται και από την αποτίμηση της συνάντησης με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

“(Υδρογον) άνθρακες ο θησαυρός”, είναι ο εύγλωττος τίτλος στο βασικό πρωτοσέλιδο των σημερινών “Νέων”, αναφορικά με τα αποτελέσματα που πέτυχε ο Αλέξης Τσίπρας με τη συνάντηση την οποία είχε στο Κρεμλίνο με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

“Πενιχρά πρακτικά .........

Ευχές από την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών

«Πόλεμος» φαρμακοποιών για το ωράριο λειτουργίας

Ο άλλοτε «γαλάζιος» πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και νυν πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου έχει υψώσει με δύναμη το αντιμνημονιακό λάβαρο και ζητεί από την κυβέρνηση και το υπ. Υγείας να επαναφέρει όχι μόνο το ωράριο αλλά και άλλα σημεία της λειτουργίας των φαρμακείων στο προηγούμενο καθεστώς

Πεδίο μάχης θυμίζει ο χώρος των ελληνικών φαρμακείων, καθώς ......

Κακοκαιρίας συνέχεια και την Μ.Πέμπτη – Βροχές, χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες

Στα ανατολικά και τα νότια τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 6 με 7, στο Αιγαίο 8 και βαθμιαία τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Απριλίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα