Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Φιλιατρά: Έντονότατες ανησυχίες για ενδεχόμενη έλευση των σκουπιδιών της Τριφυλίας

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στα Φιλιατρά, για το θέμα των σκουπιδιών της Τριφυλίας, καθώς η φημολογία -που ίσως να μην είναι μόνο φήμες- κάνει λόγο για έλευση των σκουπιδιών ολόκληρης της Τριφυλίας στα Φιλιατρά.

Η ανησυχία έχει .......

Party του μπασκετικού τμήματος της Εράνης στο Cafe Capriccio

ΣτΕ: Οι παραλίες δεν ανήκουν στους δήμους

Το Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) με την υπ΄ αριθμ. 646/2015 απόφασή του έκρινε ότι η απευθείας παραχώρηση στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού των παραλιών, προκειμένου να τοποθετούνται καθίσματα, ομπρέλες, ξαπλώστρες, αναψυκτήρια, κ.λπ., αλλά και η περαιτέρω μεταβίβαση του δικαιώματος χρήσης παραλίας σε τρίτους, δεν μπορεί να γίνεται συλλήβδην για όλη την Ελλάδα με μία υπουργική απόφαση.

Σύμφωνα με την .......

Σακελλαρίδης: Ο ΕΝΦΙΑ δεν θα εισπραχθεί το 2015

Κατορηματικός ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να εισπράξει ΕΝΦΙΑ για το 2015 δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Παρόλα αυτά δικαίωσε και τον Γιάνη Βαρουφάκη για τις δηλώσεις του ότι ένας φορολογικός νόμος ......

Τέλος στις φοροαπαλλαγές - Πάει πίσω το αφορολόγητο

«Νέα» μέτρα όπως η κατάργηση φοροαπαλλαγών αλλά και την αύξηση του αφορολογήτου στις 12.000 ευρώ από το 2016 και όχι απο φέτος, περιλαμβάνονται στην πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης προς τους εταίρους
Η κατάργηση των......

Πώς θα δείτε αν χρωστάτε το «χαράτσι» στο Taxisnet

Με ποιον τρόπο μπορούν οι υπόχρεοι που έχουν αφήσει απλήρωτο το χαράτασι της ΔΕΗ το 2013 μπορούν να εκτυπώσουν μέσω Taxisnet, την ταυτότητα οφειλής ώστε να την πληρώσουν γνωστοποιεί με ανακοίνωση της η ΓΓΔΕ

Συγκεκριμένα σύμφωνα με .......

Αποκλειστικά μέσω ίντερνετ η ανανέωση της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ

Αποκλειστικά μέσω ίντερνετ, θα πραγματοποιείται από τις 4 Ιανουαρίου 2016 και μετά η ανανέωση της κάρτας ανεργίας.
Πρόκειται για απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ, που δίνει νέα παράταση για ένα εξάμηνο για την έναρξη λειτουργίας της συγκεκριμένης διαδικασίας, η οποία θα μπορεί να γίνει με τη χρήση κωδικών πρόσβασης για τους δικαιούχους ανανέωσης του δελτίου ανεργίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική εκτίμηση ήταν ότι την 1η Απριλίου 2015 θα......

Απαγόρευση κυκλοφορίας για τα φορτηγά λόγω Πάσχα

Στο μέτρο της απαγόρευσης κίνησης φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου θα προχωρήσει η τροχαία την περίοδο του Πάσχα, για την ασφαλέστερη μετακίνηση των εκδρομέων.

Το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ ως εξής: ......

Το χθεσχινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 30-3-2015 ]

Πέτρος Τατούλης «Αδιαπραγμάτευτη η στάση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα».

Ομόφωνα σχεδόν υπερψήφισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη για έκδοση ψηφίσματος, σύμφωνα με το οποίο πρέπει «να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό η υλοποίηση του οδικού άξονα Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, γιατί αποτελεί βασική .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 31ης Μαρτίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα