Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Γαργαλιάνοι: Με λαμπρότητα, η παρέλαση για την 25η Μαρτίου, παρά τον άστατο καιρό [εικόνες – βίντεο]

Με τη μαθητική παρέλαση κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821 στους Γαργαλιάνους. Ο άστατος καιρός δεν πτόησε τον κόσμο, που κατέκλυσε την κεντρική λ. Νικολοπούλου στους Γαργαλιάνους, θαύμασε και χειροκρότησε τα νιάτα των Γαργαλιάνων.

Το πρωί της Τετάρτης.....

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 29 Μαρτίου. Πάμε μία ώρα μπροστά.


Αλλάζει από τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Μαρτίου η ώρα, καθώς θα πρέπει να γυρίσουμε όλοι μας το ρολόι μία ώρα μπροστά καθώς τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο της θερινής ώρας.

Έτσι λοιπόν στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής θα πρέπει να ......

Φιλιατρά: Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου [ SlideShow + Video ]

Με αρκετό αέρα αλλά ευτυχώς χωρίς βροχή πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα Φιλιατρά, η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της Εθνική μας Παλιγγενεσίας

Οι εορτασμοί και φέτος ήταν μεγαλοπρεπείς και στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν ο Αντιήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ο πρόεδρος της Δ. Ε Φιλιατρών Παναγιώτης Φαρμάκης Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας αλλά και σύμβουλοι της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της αστυνομίας και πλήθος κόσμου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων το ..........

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 24-3-2015 ]

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ για 25 , 26 , 27 Μαρτίου

Πιο συγκεκριμένα, η επιδείνωση θα ξεκινήσει από το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές.
Τα φαινόμενα θα διαρκέσουν έως το απόγευμα ενώ σταδιακά είναι πιθανό να επεκταθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την υπόλοιπη Στερεά και την Πελοπόννησο.

Την Πέμπτη, .......

Φιλιατρά: Με επιτυχία διεξήχθη ο 2ος αγώνας ανωμάλου δρόμου

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (22/03/2015) ο δεύτερος αγώνας ανώμαλου δρόμου στα Φιλιατρά με διοργανωτή τον Α.Σ.Τριφυλίας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη με τον αριθμό των αθλητών να αγγίζει τους 100, αφήνοντας για μια ακόμα φορά ικανοποιημένους τους παράγοντες του τριφυλιακού συλλόγου.
Οι συμμετέχοντες τόσο από την ευρύτερη περιοχή, όσο και......

Αγριος καβγάς Παπαδάκη - Γεωργιάδη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που o Γιώργος Παπαδάκης και o Αδωνης Γεωργιάδης ανταλλάζουν βαριές κουβέντες και σκληρούς χαρακτηρισμούς μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, σήμερα όμως ο καβγάς τους δεν είχε προηγούμενο!

Στις 8.30 το πρωί στην ....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 25ης Μαρτίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα